Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
LPG alakformálás
2006-11-03 12:341.
Torolt_felhasznalo_305200
Létrehozva: 2006. november 3. 12:34
Kinek mi a véleménye erről a kötőszövet feszesítő eljárásról?
Egy bérletben még kapható hozzá izomstimuláló tappancsok meg thermo. Tehát 12alk. LPG , 6-6 alk. izomsimuláló meg thermo.
Várnám a hozzászólásokat akik kipróbálták...
Nagyon hatásos, de van vele 2 gond. Egyrészt az, hogy ha végigcsináltad a kúrát akkor utána is kell hetente 1X visszajárni, hogy szintentartsanak, egyébként fél év múlva minden visszajön. A másik meg az, hogy szerintem sok idő, pénz és energia... Én 2 kúrát csináltam végig, egy kisebb vagyon volt... egy komplett zsírleszívás ára, amit meg egyébként nem csináltatnék, mert orvosfeleségként sok rosszat hallottam róla...
Szerintem a futásnál, biciklizésnél és az alakformáló erősítésnél jobb nincs... Meg annál, ha az ember megtanulja elfogadni magát olyannak amilyen...
Dunakeszin semmit sem adnak a bérlet mellé, főleg nem infra szaunát. Ha akarok akkor alkalmanként 1000ft. Hát azt amúgy is sokallom érte.. Nálatok ennyi mindent kap a páciens az LPG mellé??
Amúgy hétfőn megyek megvenni a bérletet, de nem veszek kombináltat, mert hát más anyagi problémák merültek fel, és így csak marad a sima lpg.
Ha tudnál nekem tanácsot adni, akkor milyen krémmel kenjem magamat, hogy még hatásosabb legyen a kezelés?
Mivel kozmetikus vagyok, van nekem köpölyöm. Kicsit macerás magamnak csinálni, meg véraláfutásos is leszek tőle, de azt is bevállalom a legjobb hatás miatt.
Köszi a válaszodat, előre is.
Ui. milyen az az interferenciás zsírlebontó? Az mennyire jobb vagy esetleg rosszabb mint az lpg?
Ez a nálunk azt jelenti, h te olyan helyen dolgozol, ahol van ilyen gép?
Én ma pont pacalt ebédeltem, de csak fél adagot.
És engem is érdekelne ez a masina, ha télleg olyan hatásos.
És természetesen mindenkinek más jön be!
uppssz ez privi-be ment
szia!
www.orientcare.hu 1 alkalom 6000.- 10 alkalom 60.000 + 1 ajándék, 14 alkalom 84.000 + 2 ajándék kezelés.
de ha gondolod írd be a google-ba hogy LPG Cellu M6 Keymodule és ott lehet hogy találsz még szalont ahol van, nagyon kevés helyen foglalkoznak vele, mert nagyon drága a gép...
Én dolgoztam több vákuumos géppel többek között ezzel is. Nekem nem volt meggyőző a kezelés, maga a 35 perc a teljes testre vonatkozik, amiben tetőtől talpig kezelnek, tehát nem marad sok idő egy-egy területre. Nincs hatóanyag bevitel, csak maga a vákuum hatás érvényesül, ami nem rossz, csak nem elég. (Én mind ezt 1 órán át csinálom és kollagént használok a kötőszövet feszesítésre).
De persze mindenkinek más jön be!
Szia!
Neked a pociddal milyen "csodát" művelt ez a gép?? Nekem is szülés utáni állapotommal vannak problémák... Minimálisan vagyok csak striás, inkább puhány lett meg nem feszes a bőr rajta. Van úszógumim is, de nem megy le! Reménykedem benne, hogy valami eredményt elérünk...
Én dunakeszin tudok egy ilyen helyet, ahol ilyet csinálnak. A hely neve : SANTE MED.
Esetleg írd be a google-ba és kidob pár helyet pesten is.
Hol lehet kapni a Mate teát? Én Styler teát iszom, abban is van zöld tea és méregtelenítő hatású. Még a HIGH CARE-ban vettem, mert oda is elmentem ilyen fogyasztó kezelésre, de ott egy alap 100.000nél kezdődik...
Még egy kérdésem lenne: a pocival is csodát művel ez a gép? Mivel szülés után nem lett olyan mint amilyen előtte volt, így nagyon reménykedem, hogy segítségemre lesz. Striám nincsen, vagyis csak nagyon minimális, hanem inkább megnyúlt. NEm olyan feszes.
Köszi a válaszodat...
Budapesten hol van ilyen?Engem nagyon érdekelne.
Mennyire tartós az eredmény?
én különösebb diétát nem csináltam, nem ettem zsíros dolgokat, bár én egyébként sem vagyok kajálós fajta A lényege az egésznek annyi , hogy kicsit egyél kevesebbet mint szoktál... igyál nagyon nagyon sokat, ásványvízet, gyümölcslevet, méregtelenítő teát (pl Mate tea, ez nagyon jó Azért kell sok folyadékot fogyasztani az LPG kezelés közben, mert ez a gép beindítja a méregtelenítést, a nyirokrendszert, és vizelettel együtt távozik a salakanyag, ezért kell a sok sok folyadék, hogy legyen mi kivigye a mérget!!! Készülj fel hogy sokat fogsz pisilni, és sötétebb is lesz egy picit mint szokott (bocsi, hogy ilyeneket írok, de így van)
Testalkattól, állapottól függően 35-45 perces a kezelés
most viccelsz??? Azonnal menj és vedd meg a bérletet!!! Tényeg tuti!!!
Szóval azt mondod, hogy tényleg hatásos???
Én jelentkeztem egy 12alkalmas kúrára de még nem fizettem ki a bérletet. HÉtfőn kéne mennem, de nagyon vacilálok, mert írtóra drága!!
Van náluk kismama bérlet és minden hónap első hétfőjén 15% kedvezményt adnak. Tehát az LPG, a tappancsok és a thermo együtt kerülne 90.000ft-ba és ezekkel a kedvezményekkel "csak" 57.000ft-lenne.
Hát még van időm eldönteni, hogy költsek -e rá ennyi pénzt, de nagyon sokat dícsérik.
Én 15hónapja szültem és a hasamon nem segít egyetlen egy torna sem. Kicsit puhány még, de azért a combomnak meg a popsimnak is jót tenne...
Milyen diétát csináltál közben?
Köszi a választ!
SZia
Én voltam, szerintem nagyon jó. Én főleg a hasam miatt mentem, mert ronda volt a bőr a terhességek után. Nyilván el nem tüntette a csíkokat, de tényleg rugalmasabb lett a bőröm és fogytam is vele, bár én akkor diétáztam meg tornáztam. De ha a kötöszövet rugalmasságának javítása miatt mész, akkor bitzos használ (legalábbis nekem tényleg szebb lett a bőröm)