Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
HULLAHOPPKARIKA

Sziasztok!
Pici lányként rengheteget hullahoppkarikáztam, nagyon jól ment, nagy karikával is. Aztán kimaradt tizenpár év, és most egyszerűen nem megy... Persze lehet hogy a mostani hullahoppkarikám méretével van a gond, azthiszem túl kicsi az átmérője. Van valami szabály, hogy milyen testmagassághoz mekkora karika való? Nagyon szeretném újrakezdeni, vennék új karikát.
(175 cm vagyok)
És melyik a jobb: a tömör vagy aminek üreges a belseje? Számít ez egyátalán?
Előre is köszi a válaszokat! enigma.
szia
Nekem is műanyag karikám van, feltöltöttem vízzel, azóta boldog vagyok vele, semmi baja. Az illesztéknél, amit nehezen lehet szétszedni, de szét lehet, használj szigszalagot, hogy egybe maradjon.
nekem ilyen műanyag karikám van,golyókkal vagy mikkel.
úgy gyilkolja az oldalamat,hogy csak néztem,mikor először kipróbáltam.
egyáltalán nem könnyű vele karikázni,és azok a golyók nagyon massziroznak.
szerintem sokkal jobb,mint a fa,és az sem sokkal nehezebb,mint 1 kiló.
jó tekerést lányok!
Sziasztok!
Kérdezném, hogy a sima karikázás is segít?
Mert nekem csak egy normál karikám van..
Sziasztok!
Olvastam, hogy lehet hulahopp karikát venni tömör műanyagból.
Ha van valakinek valami tippje kérem irja meg .
Köszi
Ez az, már csak 3990.- ... vannak rajta vmi masszírózó golyó izék, meg vmi kis kalkulátor ami számolja a hatékonyságot meg egyéb dolgokat...
http://www.teszvesz.hu/item152547790_hula_hopp_fitnesz_k arika.html#photo
Én is ott vettem
A bácsi kiküldött az üzlett mellé hogy muszáj kipróbálni, pörgessem egy kicsit
De nehogy leejtsem mert akkor a betonon széttörhet, még mielőtt megvettem volna...
Amúgy a vaterán (vagy a teszveszen???) árultak valami nagyon hiperszupert, ami ugyanannyiba került (4990.-) mint amennyiért én vettem a fát...
Mindjárt rékeresek hátha fenn van még.
A gugliban minden van, helyesen írt is, meg helytelenül írt is, arra ne támaszkodj!
Köszi! Nem tudtam!
De tényleg írják mindkétféleképpen, a google-ban is van rá találat egy és két l-lel is.
ó
Ez jó!
Velem is kipróbáltatták...egy öreg néni volt az eladó...kétségbe is estem, mert ezer éve nem használtam előtte, és tele volt az üzlet izomnyakú pasikkal...de nem égtem be, pedig tél volt, és még jól be is voltam öltözve
De sikerült így is...
Bocsi, tényleg csak poénkodni akarok, semmi bántás! A hullahoppot az egészségügyben az újraélesztő készülékre mondják - mint szakzsargon! Elnézést, hogy bele vau vau!
Gyuriur
Olvastam egy olyan lányról, aki rízzsel töltötte meg, tekert magán kettőt és szétnyílt a karika és az egész lakás teli lett a rízzsel...
Nekünk van folyadékkal töltött is, de nekem az sem jött be, mert annak szerintem a mérete kicsi.
Én beírtam a google-ba, hogy fa-hulahopp karika és kiadott egy címet újpesten. Valami Szafari vagy Zebra sport bolt (mindegy köze van a szavannához). Elszaladtunk a párommal. A boltos bácsinak egyetlen kikötése volt, fel kellett próbálni az üzlet előtt, hogy tényleg jó-e a méret (még szerencse, hogy nem vibrátort árul).
És mennyi idő alatt látszik meg a hatása? Vagy az izomáláz azonnal?
30 percet szoktam általában (Barátok közt+ reklám)
Ez a sóval töltés hogy működik?
Kifúrni, megtölteni, beragasztani? Nem lesz túl nehéz? VAgy ha nem rakjuk tele akkor nem zavaró hogy mozog benne a só?
Szia! Gondoltam hogy valaki bedobja majd a kérdést hogy 'hulahopp' vagy 'hullahopp'
Írják így is, úgy is... a lényeg hogy mindenki tudja, mire gondoltam
Szia!
A szabály az az, hogy a csípő csontotig kell hogy felérjen, ha magad mellé állítod a földre (a lányom RSG-zik és onnan tudom). Nem jó az üreges műanyag, mert azzal nem tudsz akkora lendületet adni, hogy fent is maradjon. Anno nekem is tök jól ment, de ezekkel a műanyagokkal nem boldogultam. Most vettem egy rendes fakarikát, amit sajnos nem túl sok helyen lehet kapni.
Szóval én inkább a könnyű karikára szavazok. Lehet, hogy nehezebb vele mozogni, de pont emiatt hatásosabb.
Szia!
Mi üregeset vettünk és megtöltöttük 1 kg sóval (vagy amennyi belemegy a csőbe).
Így szuperül faragja le a kilókat.
szia
buék
nem huLLa, csak huLa egy "L"-vel
Es lathatoan jo "uszogumi" ellen????mert nekem mashol nincs felesleg,de ott aztan......
Szia!
Én vettem kb. fél éve egy tescós üregeset, és egyszerűen nem bírtam vele hullahoppkarikázni, azt hittem velem van a baj. De nem, mert senki más sem tudott akit megkértem, hogy próbálja ki!!! Én üregeset soha többé nem veszek.
A szabályt nem tudom, de most lemértem az enyémet, az átmérője 88 cm. (Én 165 cm vagyok). A karika fából van, szerintem ez az igazán hatékony (már, ha alakformálásra használod, a könnyű, műanyagok nem "faragják" le a párnácskákat a derékről. Ez viszont, szinte levési...de megéri