Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fogszabályzós fogkefe?
2007-03-13 08:581.
Létrehozva: 2007. március 13. 08:58
Jó reggelt!
Tegnap a fiamnak felragasztották az állandó fogszabályzót. Fáj neki, nem kényelmes. De nem is ezért nyitottam azt a topicot. A doktornő mondta neki, hogy vegyek egy fogszabályzós fogkefét? A kérdésem az lenne, hogy az mégis milyen? Hol lehet venni?
Köszönöm
Ági
Szia!
Kicsit off leszek, mert a fogkefe kérdéshez nem tudok hozzászólni, annak idején közönséges fogkefével vészeltem át a fogszabályzós időszakot.
Viszont a fájdalomra van tippem. Legtöbbször az fáj, hogy a drót dörzsöli az ember száját. Kb mintha szögesdrótot húznának a szádba Viszont a rágógumi segít. A problémás területekre rágógumiból ragasszon egy darabot, ami kipárnázza az adott részt, és nem sebesíti ki a száját. Nekem anno a fogorvosom javasolta
Katy
Szia!!
Én az Oral-B fogkefét használtam, és én is két fajtát használtam! és ugyanolyat amit az alatt szóló leírt és a második félébe ha a kis kefe elkopott a drótja eltörik, akkor lehet belekapni pót keféket!