Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Rajzfilmslágere k
Sziasztok!
Rajzfilmek főcímdalait, betétdalait próbálom összegyűjteni, és egy minél teljesebb CD-t írni belőle. 3 hónapos fiam azonnal abbahagyja a sírást, amint meghallja pl. a Kukori és Kotkoda zenéjét.
Összevadásztam már elég sok mp3-at, de várom az ötleteket mi hiányozhat még. Keresem pl. a Pityke őrmester zenéjét, Kockásfülű nyúl csak rossz minőségben van meg, Denver az utolsó dinoszaurusz, A kis hableány, Óznak a sárga úton betétdala.... és ami még eszetekbe jut.
Ezek megvannak:
Magyar mesék zenéi:
A kockásfülű nyúl (rossz minőségű)
A legkisebb ugrifüles
A nagy ho-ho-horgász
Dörmögőék kalandjai
Frakk a macskák réme
Futrinka utca
Kukori és Kotkoda
Kérem a következőt
Lúdas Matyi
Macskafogó - Fiesta
Macskafogó - Főcím
Macskafogó - Harc
Macskafogó - Lusta Dick
Macskafogó - Miu-miújság
Macskafogó - Négy gengszter
Magyar népmesék
Mazsola és Tádé
Mekk Elek az ezermester
Mesék Mátyás királyról
Mirr Murr a kandúr
Misi Mókus kalandjai
Mézga család
Pom Pom meséi 1
Pom Pom meséi 2
Sebaj Tóbiás
Süsü a sárkány 1
Süsü a sárkány 2
Süsü a sárkány 3
Süsü a sárkány 4
Süsü a sárkány 5
Süsü a sárkány 6
Süsü a sárkány 7
Süsü a sárkány 8
TV maci
Vuk
Vízipók-csodapók
Külföldi mesék zenéi:
Az elsüllyedt világok 1
Az elsüllyedt világok 2
Babar
Balu kapitány
Barbapapa
Breki Blues
Brémai muzsikusok
Csipet-csapat
Dzsungel könyve - Egy-két jófalat
Egyszer volt az élet
Flintstones
Gumimacik
Gyümölcsfalva lakói
Hupikék törpikék
Hófehérke és a 7 törpe - Hej-ho
Jamie és a csodalámpa
Kacsamesék
Micimackó legújabb kalandjai
Muppet Show
Nils Holgerson
Popeye(angol)
Pumukli
Rózsaszín párduc
Snoopy
Tini Ninja Teknőcök
Végtelen történet
Ha van rá kereslet, felrakom a saját gyűjteményt, illetve amit még küldtök egy honlapra. Címem: fradika1979@freemail.hu
Köszi
Barbi
Letöltöttem tegnap, ma megkaptam a leveledet. S folytatom a feltöltést.
Manyus
Mufika: örülök, ha örömöt szereztem. Gyönyörűek a fiaid.
És mégegyszer köszi a közreműködőknek is.
Helló mindenkinek!
Tegnap elmentettem ezt a topicot a kedvenceimhez. Aztán ma összeszedtem csekélyke angol és számítógépes tudásomat és belevágtam a regisztrációba, hogy meg tudjam hallgatni a zenéiteket. És sikerült! Köszi mindenkinek, aki közzétette ezt a kincset, 2 kis fickó fog örülni neki! Nekem mese cd-im vannak, de egy hozzáértővel megpróbálom feltöltetni az oldalamra őket. Majd jelentkezem, ha sikerült!
Csatolok egy képet a hallgatóságról!
Szép napot mindenkinek!
Nahát, elkészültem.
Feltettem a Dzsungel Könyve c. szindarab zenéit erre a linkre: http://csacskamacs.multiply.com/music/item/1
Remélem, sikerül letölteni, ha mégsem, szólj és elküldöm emilben...
köszönöm, sikerült! :-) már hallgattuk is pár gyerekkori kedvencet ... de jóóóóó.
Ha be kell mennem, akkor holnap, ha nem, akkor hétfőn felteszem a Dzsungel könyvét és küldöm a linket. Köszi.
Hát elnézést, ezt félrenéztem. Tényleg kell regisztráció, pedig régen mintha nem kellett volna. Vagy szenilis vagyok...
Hát akkor nem a megfelelő tárhelyet választottam.
Egyébként egyszerű email cím megadós aztán megerősítőlevél küldős az oldal.
http://multiply.com/user/join/
... megnézném, ha nem halt volna be épp most. Türelem
Rengetegen érdeklődtetek, mindenkinek nem tudok válaszolni. Remélem visszatértek a topicba és akkor észlelitek a fejleményeket.
Nagyon nagy köszönet M@nyusnak, aki egy egész Disney sláger albumot küldött át. Valamint hálás köszönet alamelphannak, aki kiegészítette egy kicsit a listámat (Kis hableány, Denver...)
Ha valaki a jövőben erre téved, és további felajánlása van a gyűjteményhez, szívesen fogadom.
És akkor a link:
http://fradika79.multiply.com/music
Használjátok egészséggel!
Közben találtam egy oldalt:
http://rucerka.multiply.com/music
Van rajta Zene ovi, Mese ovi, Szabó Gyula, Halász Judit, Babazene...
Kiscucuka2: letöltöm innen a zene ovit, köszönöm szépen a felajánlást, de akkor ne szenvedjünk az átküldéssel.
Az én feltöltésem pedig már készül.
Sziasztok!
Ez egy szuper jó ötlet!
Nekem mesék, mondókák és gyerekdalok vannak. Ha szeretné valaki szívesen elküldöm.
Az egész gyülytemény engem is érdekelne, Barbi majd írd meg légyszíves honnan lehet letölteni.
Petunia! a Halász Juditot eltudnád küldeni?
köszönöm, emese
Valószínűleg ott is van korlát az össz tárhelyre (a szolgáltatóm honlapján nem találtam erre infot). De mivel azonnal letölti a szolgáltatótól és törli a leveleket az Outlook, ha kis ráhagyással küldöd őket, akkor megkapom.
Bocs a kellemetlenségért, és várom továbbra is. Eddig kaptam tőled a freemail-re az első 5 számot és az otthoni címre 5 számot "Utolsó" subject-tel.
Nem is olyan régen volt is erről a daloról itt egy topik, megpróbálom megkeresni
Persze, kell minden, ami nincs a listámban. Küldök privit az otthoni címemmel, mert a freemail csak 25MB-t bír.
Nekem van egy pár disney zeném illetve van egy teljes albumom angolul. A kis hableány és Denver dinó zenéje is megvan! Szólj és küldöm!
Szerintem még a Szépség és Szörnyeteg hiányzik