Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Zepter edények - vegyek?
Sziasztok,
voltam egy Zepter edénybemutatón. Meggyőző volt a hölgy, nagyon is... fáj a fogam rendesen egy ilyen hiper-szuper gyorsan főző-sütő edényre, dehát az ára... az húzós!!!
Érdekelne, hogy mi a véleményetek, érdemes-e belemenni százezres nagyságrendű vásárlásba, 3 éves törlesztgetéssel. Tapasztalatok esetleg?
Előre is köszi szépen!
Én már két éve használom a Zeptert szuper edények! Én nagyon szeretek benne főzni!
Én nagyfiam születésekor kaptam a családtól egy készletet és egy kávéfőzőt.
Egy fedőkupakot cseréltem eddig, de az is az én hibám volt, mert felltettem a rizst.
Csak levenni felejtettem el, durva volt, de teljesen ki tudtam pucolni.
Imádom ŐKET.
Ja, a fiam már 24 éves.
Megnéztem az oldaladat. Biztosan jók az edények.
Az áráról viszont... Tizedannyi??? Ne mondd, hogy félmillió forint egy darab Zepter fazék fedővel!
Szia!
Javaslom, hogy nézd meg ezt az oldalt:
http://www.gportal.hu/portal/egeszsegmegorzese/
Bal oldalon: Wellnet nemesacél edények
Zepter gépsoron legyártott edények, Wellnet márkanéven, 10-ed áron!
Én használom őket, valami szuper benne főzni( a gyorsfőző fedő is valami fantasztikum)
Kati
sziasztok!zepterről annyit,hogy az edényeket megkell tanulni használniés nem fikázni.nekem is van és ódákat tudnék mesélni róla,hogy milyen jó.ha meg nem vagy hitel képes ne a zepter-t hibáztasd.
Mellesleg a mai árversenyben én nem vagyok ilyen magas kamatokhoz szokva. ugyanis vettem hitelre már mosógépet is, mivel nem akartam kifizetni egyszerre 80 ezret, viszont a mosógépre meg szükség volt.
Egyébként a bankok megérnének egy külön topicot.
sziasztok!
ha még nem késő... akkor sztem nézz meg egy AMC bemutató is.
Nekem AMC edényeim vannak,de semmi pénzért nem cserélném le őket. Próbáld ki ezt is. És dönts utána. hitel nélküli részletfizetési lehetőség is van.
Üdv
Kriszta
Nekem van, 1200 eurot adtam 5 db lábasért, hát mit mondjak, úgy főz mint egy másik, nekem rendeltetésszerű használat mellett az egyikben rendszeresen leég az étel, a másikra meg rávákumozódott egy alkalommal a tető, 12 óra elteltével tudtam csak lefejteni korgó gyomorral...én a mai eszemmel már csak jó minőségű acél adényeket vennék, nem mlm-ből, hanem szakboltban, mint Kátay, vagy Fisslert a Kikából, kb. negyedáron..szerintem parasztvakítás a Zepter rendszer!
Sajnos, nem tudom ezt a részletet, én nem folytam bele.
Csak azért figyelmeztettem a topic-indítót, mert írta, hogy munkanélküli... Így nehéz lehet a hitelbírálat. Meg tudod, ki fizetne egy k edényszettért 360 ezret! Az azért nem egy kilo kenyér ára.
(látom, Te is azt írod, "sajnos"...)
Hogyhogy nem felelt meg?
Nekem azt mondták, ha az OTP-nek nem felelek meg, akkor megyünk a Beneficalhoz. Sajnos megfeleltem.
Egyébként azért nem értem ezt a bankerőltetést, mert a haszon - ami kb. 30%-os - mindenképpen jár az üzletkötőnek, akármilyen bank adja a fedezetet.
Még vmi: a barátnőm aktívan levelezik a Zepterrel és védekezésből!! AZ történt, hogy akart venni egy szettet, de nem felelt meg a banki hitelbírálaton (a bankot a Z válsztja!!). És megdöbbentő móódon a Z. ezt külön kezelte (mármint a hitelt az adásvételtől) és ő most a csúnya, gonosz szerződésszegő, noha természetesen lábasa sincs, hisz' nem tudta miből megvenni.
Tehát, ha nem felelsz meg a hitelbírálaton, csúnyán járhatsz!!
Vegyél kuktát. Ezerszer olcsóbb és nincs hisztéria a garancia érvényesítésénél, mert a Zepter nemigen ismeri el, hogy az őőőő terméke esetleg, ne adj' isten, véletlenül, nem 100 %-os...
Nekem van és megbántam. Semmivel nem tud többet, mint egy jobb edényszett és kb 10-szer annyiba került. Rablás, ahogy pl a tupperes műanyagok.
Szia!
Nagyon klassz a zepter edény nekem van egy nagyobb garnitúrám.Kaptam hozzá myxit vaycsit de ha most vennék akkor megfelelne az emwayes edény is a Hugomnak az van mert a zepter nem tartotta elég jó vásárlónak igy azt vette meg és sokkal többet kapott kevesebb pénzért és a minősége ugyan olyan klassz üdv Sesili
No vajon miért.... Elég egyszerű! Onnan kapja ő is a lóvét... Mármint a jutalékot.
Azért elgondolkodtató, hogy minden más nagyértékű cuccot (beleértve az autót is) el lehet már hozni 0-s befizetéssel (és utána elkezdeni fizetni) - ezt meg fizeted horror kamatokkal, és csak a végén kapod meg.
Én midnen alkalommal elcsodálkozom, hogy van balek, aki ilyesminek bedől.
Én is vettem egy kisebb Zepter garnitúrát és ajándékba adták hozzá a Mixsy-t. Havi négyezer a törlesztő részlet, amit én össze tudok spórolni a kaján. Örök garanciás lábosok és a mixer is nagyon szuper. Legutóbb tartárt készítettem vele, ma pedig husit fogok darálni. Maga az egész készlet 160 ezer forint lenne, viszont, amit hatalmas görénységnek tartok a 48%-os kamat a tetű OTP részéről. Így 240 ezret kell kifizetnem. Pedig mondtam, hogy kössünk inkább a Beneficallal szerződést, fogalmam sincs az üzletkötő miért ragaszkodott az OTP-hez.
Van néhány öregebb darabom, ami zománcozott, de ha sütni akarok benne, akkor a húsok íze a sima vasedényekben a legjobb.
Szia!
Beírnád, hogy milyen öntöttvas edényeket használsz, melyik jó fajta???Nagyon kíváncsi vagyok melyik vált be neked...
Annak való akinek sok a pénze és nem fáj a szíve ha kiad egy csomó pénzt edényre azaz több öröme van az edényben mint a pénzben.Akinek kuporgatnia kell rá és nem tud emiatt nyugodtam aludni ne vegyen.Felnőttem Zepter nélkül i
Imádom ezt az edényt,nem tudom a többi hozzá hasonló mennyire nehéz.Úgy gondolom ha valaki meglátja a födön a hőfokszabályzót és az eladó annyit mond, hogy szendvicsaljú -beazonositja a Zepterrel.Ne értek hozzá mennyire sikerült koppintani az eredetit mert semmi sem lehetetlen.Maga az anyag az nagyon drága és a Zepter név is van súlya rendesen.
Egy életre szól nem ég le benne semmi , csikepörkölt alá nem tettem vizet és mégis van legalább 0.5 liter ahogy megfőtt a saját levében.
Sziasztok! Legkevesbe sem szeretnek vitaba szallni barkivel, szerintem mindenkinek szive joga eldonteni, mire aldoz a csaladi koltsegvetesbol, es mire nem. Keresi-e a minoseget, vagy sem.
En vettem zeptert. Nem keszletbe, mert szerintem is ugy van osszeallitva a keszlet, hogy kevesbbszer hasznalhatokat is tesznek bele. Ez biztos hogy uzletpolitika. De maguk az edenyek nagysagrendekkel jobbak mint a "tarsaik" az biztos. Es ezt nem az elvakultsag mondatja velem, hanem tapasztalat. A gyorsfozos husleves finom, aromas. A hosszu idon at fazekba fott is finom, de egyszer kostolod meg az ebben fottet, es tudod mirol beszelunk.
Az edenyekmellette szol hogy finomabb, zamatosabb a benne keszult etel, sokkal kevesebbet vagyok a konyhaba, (huslevest felkeszitem, kb 15 perc mulva eleri a hofokot, lekapcsolom, es mehetek pl. vasarolni, mire hazaerek csak kitalalnom kell)
Ellene szol az ara, ami valoban magas.
nekem van. és imádom!!!!
kezdő háztartásba érdemes beruházni, mert még az unokádat is ki fogja szolgálni.
Azért ilyen drágák az edények, mert nagyon jó minőségű acélból készülnek és nem sajnálják ki belőle az anyagot.
Az viszont igaz, hogy az öntöttvas lábos is remek és a római tál is.
Arról nem beszélve, hogy rád sóznak aranyárban néhány elfekvő lim-lomot, szuperdugót, csodamicsodát, amire végképp semmi szükséged nincs.
Nagyon jó szendvicstalpú edényeket lehet kapni a Zepter-ár töredékéért. Valóban jó főzni bennük és könnyű tisztítani. Majd próbáld ki, vegyél egy-egy darabot, ha lesz miből. A nélkülözhető dolgok vásárlását halaszd el, míg nincs munkád.
Nekem vannak olyan zepter utánzataim. És úgy tűnik a csoda abban van, hogy vastag az edény alja. Mert, hogy ennek is jó vastag alja van.
Jó bennük főzni, hamar kész a kaja. Az egész készlet volt huszon valamennyi 2 éve. De több százezer forintot még véletlenül sem fizetnék ki érte.
hááát nem tudom mennyit kéne keresni, hogy ennyit adjak edényért...
főképp, évekre eladosodni miatta??? soha.
Én ettem zepter edényben készült sült húst. Mit mondjak: nem izlett. Persze egy idő után biztos hozzászokna az ember az ízekhez... a húsleves, akkor az igazi, ha soká fő, ettem kuktában készült félórás levest is, közel nem olyan volt. Na van kuktám, használni sem tudom gőzöm nincs, hogy kell. Valaki elmondhatná pl egy főtt krumplit hogyan kell megfőzni benne (mennyi iső mit kell nézni) vagy egy hús mennyi idő alatt fő meg..miután kell számolni, mikor sipolni kezd? (nagyon amatör vagyok benne, a hagyományok őrzőjeként:-))... (olyan nehéz kimosni a pereme miatt:-(()