Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nyereményjáték ITT.
Horgolt dolgokat lehet nyerni!
Szívesen látok mindenkit :)
Sziasztok!:)
Egyik barátom kérte, hogy horgoljak neki rasztasapkát.. Ha van valami mintátok hozzá, légyszi szóljatok!:)
Köszönöm előre is!
ZID !
Amelyik rövidpálca az előző sor láncszemei fölött van, azt a láncszemen alul áthurkolva készíted el a rövidpálcákat. Amelyik pedig már az előző sor rövidpálcájára esik ( mármint a rövidpálcák egymás fölött vannak ) akkor a rövidpálca szemébe beleöltve kell elkészíteni. Remélem érthetően írtam le.
Szia Animami!
Bár nem nekem címezted a hozzászólást, ámde élnék a felajánlott segítséggel.
Nemrég kezdtem el horgolni, főleg internetes anyagokból tanulgatok, és egész jól meg is értegetem a dolgokat, viszont most felmerült bennem egy kérdés.
Tudnál esetleg ebben segíteni?
Csatoltam egy minta rajzát.
Az alapsorban megcsinál 5 pálca, 5 láncszem, 5 pálca stb stb
a következő, 1-es számú sorban az 5 láncszemre tesz egy pálcát. Itt jön az én kérdésem és értetlenkedésem. Hogy akkor ezt hogy csináljam? Magamtól arra a következtetésre jutottam, h egyszerűen a lánc alatt hurkolok át, és úgy akasztom bele és csinálom meg a szemet, de így ugye azért nem lesz olyna pontos... vagy ezt hogyan kellene?
tudsz ebben segíteni nekem esetleg?
nagyon köszönöm:-)
Szia!Szederkényben élek és nagyon szeretek horgolni.Ha ugy érzed,elkel a segitség,...szivesen.
Néhány mütyürről küldök képet,hogy el tudd dönteni,jó leszek-e tanitónéninek?
Jó nézelődést és keress,ha kellek!
Ird meg,milyen horgolt dolog érdekel?
Üdv.:Animami
Luna!!!
Jajj olyan lökött vagyok.... Elláttál mindenféle jó tanáccsal....de olyan "lökött" vagyok nem volt nálam amit javasoltál nekem horgoló tű száma és fonal neve.../nem gondoltam hogy utban ejtem a boltot... máshova indultam/.és pechemre a boltban a tulaj férje volt. Nahát voltunk is bajban...
Aztán -igaz nem volt nagy választék... de vettem 2 es és 6-os horgolo tűt... "honleány" nevezetű fonalat igazán a méretét nem tudom..
nincs ráírva
és még vettem 60-as "Anchor " fonalat...
Hmmm mi a véleményed ... mit tudnék alkotni ezekből??? Van esetleg valami leírásod???? Persze ha van idöd rám..
Köszike elöre is... Ugy neki szeretnék állni.....
Gyönyörüek!!!!
Gratulálok munkádhoz!!!! :D Nah de ezt csak nézni....
Tuti hogy nem lenne szivem használni!! Gyönyörüek!!!! Tehetnél még képeket munkáidról!!! Nagyon jóóó gyönyörködni benne
Luna !! :D Írtam privit!!
Köszike a segítséged!!!!!!
Luna!!!!
Köszike!!!! Hát már le mondtam róla hogy Valaki ír ebben a topikban. Nagyon köszönöm...akkor azt hiszem vehetem bátorításnak a Te példád.... hogy egyedül tanultál meg. És mint a mellékelt ábra mutatja ... nem is akárhogy!!!! Nagyon tetszenek!!!! GYÖNYÖRÜEK!!!!!!!!!!!!!
Én igazából a terítőkbe "szerelmesedtem" de gondoltam ,hogy gyakorolgatni... valami vastagabb fonálból... futószerüséget horgolnák... nem tudom mi a véleményed??? /Az ötlet : egyszer rég egy nénike horgolt nekem 2 futó szőnyeget..ami a mai napig is megvan../
De igazából azt sem tudom mi és mennyi kellene hozzá??? Lenne tipped?
Nem tudom ahogy néztem leírásokat igy elsöre nekem kinai... nagyon bonyolultnak tünik... meg lehet azért érteni...és követni???? Jaj bocsi.. de nagyon nem vagyok otthon e téren... puszi
Szép jóó reggelt!!!
Senki nem ír???
(((
Van némi reményem hogy meg tudjak tanulni horgolni?????Annyira szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S. O . S !!!
Sziasztok....Üdvözletem!!!
Segítséget szeretnék kérni!!!! Bele szerettem a horgolt dolgokban.... és szeretnék megtanulni horgolni.. Több kérdésem is lenne a horgolni tudok; tapasztaltaktól,hogy újságokból... innen a netről meglehet tanulni???? Mit ajánlanátok teljesen kezdő -nek????
Végig néztem a munkáitok képeit.... gyönyörüek.... ámulok.... !!!!Gratulálok!!!!
Várom javaslaitokat !!! Mit is kellene vennem a tanuláshoz... és egyáltalán van e remény hogy igy meg lehet tanulni ???,
Szia !
Ne haragudj, de nem tudom melyik ujságról írsz, mert elég régen ajánlottam kézimunka lapot.
Szeretném megkérdezni ha valakinek lenne Diana horgolási ötletek című újsága azt szívesen átvenném, az sem baj ha régebbi szám.
Köszönettel: Kati e-mail: nykati@freemail.hu
Engem érdekelne az újság ha még egyáltelán aktuális a dolog: Ha igen írj légyszíves:
e-mail címem: nykati@freemail.hu
Köszönettel: Kati
Sziasztok!
Jó lenne feléleszteni ezt a topicot, mert szerintem sokan horgolnak, tapasztalatot cserélnénk, mintákat, és lelőhely ötleteket.
Én éppen felsőrészt horgolok, kettőt is egyszerre, egyet magamnak, egyet ajándékba.
Na és Ti?
Sziasztok !
Van egy régi Dianna Horgolási ötletek c. újságom. Kettő vam belőle, szívesen elküldöm ha kéri valaki. Írjatok címet a
hegyes.adrienne@gmail.com
címemre. A privát üzeneteim a múlt hét végén elvesztek, úgy hogy attól félek.
Kis terítők, nagy teritők, függöny és rece minták vannak benne.
További kellemes napot
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki? Szeretnék sapkát horgolni magamnak. Az adventi vásárban beleszerettem a horgolt sapkákba, de sajna nem tudtam venni magamnak. Az alap öltéseket ismerem, s ennyi...
Köszönöm előre is!
sodró
sziasztok!
Recetűt keresek távolságtartó pálcával. Tudna nékem valaki segíteni, hogy hol kaphatnék ilyet. Már nagyon sok kézimunkaboltban kerestem, de még csak azt sem tudják, hogy mi is ez.
Képtáramban van sok karácsonyi dolog:
http://xfree.hu/keptar.tvn?f=mami7090
http://xfree.hu/keptar.tvn?f=hazyboszika
http://kep.tar.hu
Horgolás,kötés fórumom,ahol még kérhetsz mintákat,jó segítőkész társaságomtól: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9134899
Üdv.Ga bci-hazyboszi
Szasztok Lányok!
Angyalka és más karacsonyfa disz leirásra lenne szükségem!
Akinek van segitsen...
igérem meghálálom..
Hű, de szégyellem, magam, ide eddig fel sem néztem....
Hogy állsz a függönnyel?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Sapkát szeretnék horgolni a hétvégén. Valamilyen mintát szeretnék hozzá. Az alap és az egyszerűbb öltéseket ismerem.
Előre is köszi!
tb
Szia
Burda boltban nézted már? Kálvi és a Fővám tér között van, ott általában nagy a választék, és az eladók is nagyon készségesek, bár egy picit drága, de ha sehol nem találsz, sztem nézz be oda(persze csak ha pesti vagy