Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
XVI. ker Ilonatelep!
2007-05-16 09:011.

Létrehozva: 2007. május 16. 09:01
Sziasztok!
Azok segítségét szeretném kérni, akik ismerik az Ilonatelepet a XVI. ker-ben.
Találtunk ott egy jó lakást, de nem tudom mennyire biztonságos, milyen az ellátottsága, üzletek, bölcsi, ovi stb. Kb. mennyi idő HÉV-vel az Örs, stb.
Minden info-t szívesen várok, köszi, popacsek
Azok segítségét szeretném kérni, akik ismerik az Ilonatelepet a XVI. ker-ben.
Találtunk ott egy jó lakást, de nem tudom mennyire biztonságos, milyen az ellátottsága, üzletek, bölcsi, ovi stb. Kb. mennyi idő HÉV-vel az Örs, stb.
Minden info-t szívesen várok, köszi, popacsek
Bocs, hogy csak most reagálok. Ingatlanárakról nincs túl sok infom, csak nekem is annyi hogy azért nem olcsóak errefele a házak, persze lehet attól még az is jó amit kinéztetek, de azért nézzetek körül.
Hát ami a közbiztonságot illeti, szerintem semmivel sem rosszabb mint akárhol máshol, és például én is nagyon szeretem ezt a környéket. Kisgyerekes családnak szerintem a legideálisabb helyek az ilyen külvárosi kerületek, a többit nem ismerem, de én szeretek ittlakni.
tan utolsó mondatában szerintem jól megfogalmazta a lényeget
ha túl olcsónak tűnik, nézz utána kicsit a környéken, lehet az már egy nagyon félreeső ház, nemtudom.
de például én is azt szeretem, hogy nem a belvárosi légkörben élek, mégis ha be kell mennem, azért hévvel könnyen elérhető, ugyszoktam mondani hogy "bemegyek" a városba, közbe én is ott lakom
A környék nagyon jó, de a cinkotai ingatlanok amiket eddig láttam igen borsos árúak, úgyhogy mindenképpen személyesen kéne megnézni, hogy ez miért olcsóbb a többinél.
Úgy jellemezném, hogy kisvárosi hangulat a belvárostól elérhető távolságban, én imádok erre lakni
Köszi, hogy válaszoltál, a lakás amit néztünk olyan 8-10 perc sétára van a HÉV-től, és elég jó árban van, ezért is érdekelt, hogy vajon ez nem rossz környék-e esetleg.
Akkor szerinted maga a környék, jó?
Milyen a közbiztonság?
Mi a belvárosban lakunk, de a kislányunk miatt költöznénk olyan helyre ahol kert van a házhoz és sok zöld.
Kisgyerekes családnak szerinted ideális?
Esetleg az ingatlanárakról tudsz valami infot, mert akkor jobban tudnék viszonyítani én is.
Köszi a segítségedet!
Lehet, hogy még majd kérdeznék, ha eszembe jut még valami.
Üdv, Noémi
én nemmessze lakok onnan, bár beljebb de a hév vonalán, valamint odajártam a közelbe gimibe. Szerintem jó környék, én szeretem, kis külvárosi hangulat, hévvel azthiszem olyan 15-17perc az örs. Van minden a környéken, mármint ovi, suli, kisboltok, bölcsi igy hirtelen nemjut eszembe, de attól még lehet az is valahol.
héven kivül még ott jár a 92-es, meg 45-ös busz is. és kocsival pár percre, hévvel pedig egy megállóra található a csömöri auchan, tehát nagybevásárlás is a közelbe lehet. (meg brico store, decatlon)
ha van konkrét kérdésed válaszolok szivesen