Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Esküvői bakik

esztersajt
Létrehozva: 2007. május 29. 12:46

Sziasztok!

Mint már párszor beszámoltam róla, nemsokára férjhez megyek, és nagyon izgulok, h nehogy v.mi baki becsússzon!

Egy ismerősöm mesélte, h a hivatalban, mikor az a rész jött, hogy a gyertyát kellett meggyújtani, akkor a menyasszonynak kigyulladt a hosszúujjas ruháján a csipke! Gondolhatjátok, milyen ciki!!! Végülis eloltották, nem lett semmi gond, az anyakönyvvezető azért hozzátette, hogy milyen tűzrőlpattant menyecske lett belőle!

Akinek van valami vicces szituja az esküvőjéről, vagy más esküvőjéről, az írja meg!!!! Hagy nevessünk mi is!!! Ha június 9.-én lesz v.mi vicces, megírom én is! Pusz

    

  1. 2012. november 29. 03:11263.
    Szuper bejegyzések! Nekünk 2013 szeptember 13.-án lesz az esküvőnk (Péntek 13) 
    Remélem csak vicces bakik lesznek... 
  2. Torolt_felhasznalo_158377
    Torolt_felhasznalo_158377
    2011. augusztus 30. 09:04262.
    a legviccesebbet(szánalmasabbat) nem is mondtam... 5(!) pár harisnyát vettem, szebbnél szebbeket a ruhákhoz. Eltéptem az elsőt, sebaj! A másodikat, van még! a harmadik és a negyedik nem volt ennyire vicces. Végül a habosbabos ruha alatt egy sebtiben elfelezett fekete leggingsben és térdharisnyában voltam, mert a kicsike faluban nem volt már nyitva bolt...
    előzmény:
    esztersajt (1)
    2007-05-29  12:46
  3. Torolt_felhasznalo_158377
    Torolt_felhasznalo_158377
    2011. augusztus 30. 08:43261.

    Nálunk az anyakönyvvezető egy barátnőm anyósa volt és nagyon szeretett volna szépen-hosszan beszélni. Én amúgy sem szeretem a 'mellébeszélést', ráadásul nagyon kellett sietnünk a templomba. (Ez mondjuk a pap szervezési hiányosságai miatt alakult így, két nappal az esküvő előtt derült ki, hogy ő nem 18.00-ra, hanem 17.00-ra 'emlékszik', ami a polgári időpontja volt. Ha azt akartuk, hogy legyen esküvő az esti mise előtt, muszáj volt legkésőbb 17.30-ra odaérni)

    Ezért megkértük az anyakönyvvezetőt, hogy legyen rövidebb. Így átküldött egy 17!!! oldalas beszédet, ami szerinte rólunk szólt. (Ugyanaz a mondat volt benne pl hétszer, ugyanabban a szórendben... és abszolúte nem volt köze hozzánk) Kihúztam 10 oldalt, így az esküvőn nem mondta el, hogy mikor minek kell történnie. Állunk a most-már-férjemmel, nagy csönd, a nő meg ordítva suttogta- hogy lehetőleg a leghátsó sorban is hallják- : hitvesi csóóóóók!Mindezt 3 percnyi feszült várakozás és most-mi-jön típusú szemöldökfelhúzás után. Mi nagyon röhögtünk.

     

    Ezután a csokoreldobásnál simán tök másfelé dobtam a csokrot, mert a férjem tanúja kicsit megviccelt a hátam mögött álló csoport lokalizálásában, a férjem pedig sikamlós- erotikus stílusban konferálta fel a harisnyadísz eldobását, hogy majd ilyen, meg olyan gondolatai lesznek annak, aki elkapja... és az öcsém lett az. Bár ennél biztos írtak mások viccesebbeket... 

    előzmény:
    esztersajt (1)
    2007-05-29  12:46
  4. 2011. augusztus 29. 19:14260.
    Írjatok mééég:)
    előzmény:
    esztersajt (1)
    2007-05-29  12:46
  5. Torolt_felhasznalo_254605
    Torolt_felhasznalo_254605
    2011. május 10. 20:17259.

    Unokanővérem esküvőjén, amikor jöttek ki a templomból,  ahogy a lépcsőn megemelte a szoknyáját (hatalmas nagy abroncsos ruha volt, pár méteres uszállyal) akkor aláröppent egy darázs, ami valószínűleg eddig ott falatozhatott valami morzsán. A darázs igen ideges lehetett, mert megszakították az ebédjét, mert belecsípett az unokanővérem combjába a térde felett. Készülődtünk a családi fotózásra, amikor unokanővérem sikított egy hatalmasat, és szegény a nyakába dobálta az abroncsokat, és úgy próbálta elérni a csípés helyét. Természetesen ez nem sikerült, anyukája segített neki, de Ő is csak a csípés helyét láthatta, mert a darázs lelépett. A násznép először nem tudta mire vélni, hogy miért sikított, majd miért dobálta a menyasszony a nyakába szoknyáját, még ment is a viccelődés, hogy azért mégse a templom lépcsőjén kéne, meg várjon már a nászéjszakáig.... A hivatalos videóról természetesen kivágták ezt a dolgot.

    A vége jó lett, szereztek egy jégakut, és kis ideig az volt odaszorítva a harisnyával a csípés helyére.

    előzmény:
    esztersajt (1)
    2007-05-29  12:46
  6. 2011. május 10. 18:25258.
    marha jóóóók, írjatok még:)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  7. 2010. szeptember 29. 13:51257.
    Az uncsitesóm esküvőjén az éttermi dolgozók a vacsorához elfelejtették kirakni a szalvétákat. A délutáni teához tartozó szalvétáról a menyasszony gondoskodott, a vacsorait az étterem szolgáltatta. Miután jelezték, hogy hiányzik a szalvéta, kirakták.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_116446 (0)
     
  8. 2010. szeptember 25. 09:41256.

    Nyáron egyik baráti pár esküvőjén:

    Anyakönyvvezető konzekvensen Zoltánnak szólította  a Zétény nevű vőlegényt, Zétény pedig folyamatosan kijavította.

    Anyakönyvvezető megunta és felcsattant:

    - Zoltán, ne szakítson már folyamatosan félbe! 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  9. Torolt_felhasznalo_655166
    Torolt_felhasznalo_655166
    2010. szeptember 22. 09:12255.

    Sziasztok!

    Reggel óta ezt a topicot olvasom, zsuper:D

    Jókat nevettem:D

    És tanulságos, nekem ha jól megy jövőre lesz az esküvőm:D

     

    2 élményem van az egyik idén párom unokatestvérének az esküvőjén volt.

    Kis parkba tartották, volt kihangosítás is, meg mikrofon. A menyasszony ismerőse és barátja énekelte a bevonuló zenét (szívből szertni téged) Igen ám, de a csaj mikrofonja nem volt bekapcsolva és ment a zene csaj énekelt, de nem halottuk, gyors valaki bekapcsolta neki, de már akkor jött a menyasszony.

    Sokan mosolyogtak:D

     

    Másik anyumék esküvőjén történt, amit csak meséltek...

    a menyasszonytánc pénzre mamám vigyázott, bele volt téve egy zacskóba. Taxival mentek haza és ébredéskor jutott mamának eszébe, hogy a pénzt elhagyta.

    Nemt udták hol van.

    Majd csengedtek, taxis hozzta a pénzt. Szerencse volt hogy a város fél taxisa ott volt a lagzin (ismerősök voltak) és tudták kié apénz és hogy ilyen becsületes volt....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_347194
    Torolt_felhasznalo_347194
    2010. szeptember 21. 22:04254.

    Sziasztok!

    Most 1 év után lemerem irni, hogy a mi esküvönk tele volt bakival de mi sem vagyunk tökéletesek hoztuk a formánkat.

     

    1 . Fényképezéshez elfelejtettem elvinni a kesztyűm söt eszembe sem jutott addig mig a fotós ránem kérdezett nincs-e mert esküvő elött kb 3-4 nappal vasaltam és véletlenül megsütöttem a karom és kb 5-8 cm-es sebb ott tátongott a alkaromon.

     

    2 az egyik öröm anya lekéste a vonatot, így kocsival kellett kimenni érte kb 30km-re .Persze az autó diszités még sehol.

     

    3 férjem otthon hagyta a gyürüjét (kölcsön kaptunk egyet)

     

    4 gyürüpárnáról ő nehezen birta leszedni a gyürüm lekellett rakni, hogy kibontsa, majd nyult hogy levegye a sajátját és  felhuzza magának persze rácsaptam a kezére .

     

    5 esküvő elött ott "hisztizett" a tanum hogy ő pedig télaponak öltözik (2.állása ) és hadd vegye föl mert itt jelmezbál van!!

     

    6 a tanum megitta az anyakönyv-vezető pezsgőjét!

     

    7A sofför ugy leparkolt, hogy esküvö utáni külső fotózáshoz 10 perc után a fotós kocsijával indultunk el.

     

    Ez valos és nem kitalált hiddjétek el, de így volt a tökéletes!!

     

     

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  11. 2010. szeptember 2. 11:21253.

    Íme még egy baki ugyanarról az esküvőről:

     

    Az ifjú pár a ceremónia előtt elment fényképezkedni. A probléma: a fényképész másik helyszínre ment. Gondolom valahogy megoldották a problémát. A ceremónia kezdetére befutott a pár a fényképésszel együtt.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  12. 2010. szeptember 2. 10:00252.

    Na, akkor íme egy igen friss élmény. Barátnőmék esküvője most nyáron volt, ez történt:

    Időben mindenki megérkezett a házasságkötő teremhez. Amikor eljött a pillanat elindultunk felfelé. Barátnőm szólt a leendő férjének, hogy hozza a virágokat. Akkor vették észre, hogy otthon maradt mind. Na, gyorsan kocsiba be, haza a virágokért. Visszajöttek. Indulhat a móka. Ekkor derült ki, hogy barátnőm otthon felejtette a személyijét is. Férj ismét haza. Rövidesen telefon, nem találja. Visszajött. Anyóst felvette, haza ismét, felkutatták a személyit. Visszajöttek.

    Így maga a ceremónia kb. 8 percig tartott, mert már ott toporogtak a következők:-)))))))))))))))

    Barátnőmről készült jó néhány hajtépős fénykép várakozás közben:-))))

    előzmény:
    Kaitahannah (251)
    2010-09-02  08:23
  13. 2010. szeptember 2. 08:23251.

    Már nem tudom, hogy találtam rá anno erre a topicra. Olvasás közben szakadtam a nevetéstől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Nagy kár lenne, ha nem születne több bejegyzés ide.  

     

    Ezt megelőzni csak így tudom:

     

    Nem rég hivatalos voltam egy esküvőre. A következő bakik a templomi szertartás alatt történtek:

     

     A vőlegény egy dallal akarta megajándékozni a kedvesét. Szegényke felsült (biztos ideges és meghatódott volt).

     

    Az esküvőről tudni kell, hogy német - magyar párosítás történt. A szertartás két nyelven zajlott (németről lett magyarra fordítva).

    Szóval, a ceremónia eljutott az "igen"-ig. A pásztor németül tette fel a nagy kérdést, mire a vőlegény - a fordítást meg se várva - azonnal rávágta németül, hogy igen. Érzékelni lehetett, hogy ennek az igennek a fordítás után kellett volna következnie. Az igen után azért magyarul is el lett mondva a kérdés. A srác erre meg magyarul szólalt meg: IGEN. A menyasszony nem teketóriázott, ő már egyből így csinálta.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  14. 2010. július 20. 14:22250.

    "Mondd utánam: Én Orsolya, feleségül veszem Bélát "

     

      Es, utana mondta?

    előzmény:
    cattier (249)
    2010-07-20  12:22
  15. 2010. július 20. 12:22249.

    Kár, hogy ennyire elhalt ez a topic, pedig nagyon jó! Én könnyesre nevettem magam :) Hátha fel tudom éleszteni.

     

    Egy ismerősöm esküvőjén a vőlégény sejtette,  hogy a menyasszonyi tánc közben akarják majd elrabolni az ifjú arát. Ebből kifolyólog feszt az asztalok között rohangált, kihúzgálva a székeket, útakadályt képezvén. Vele párhuzamba az egyik vendég visszatologatta azokat. Érdekesen nézett ki a folyamat. Emellett, amikor a vélhető bűnös baráti kör került sorra, mint egy kosármeccsen, úgy táncolta körbe a vőlegény a menyasszonyt és a táncoltatót, míg a karjait is kitárta. Muris látvány volt. Végül mégiscsak sikerült felkapni a menyasszonyt, de nem jutottak messzire. A sor végén (kikerülve a kihúzogatott székeket),  a srác rálépett a ruha lelógó szoknyájára és hatalmasat zakóztak. Szerencsére senki nem sérült meg. Első pillanatban mindenki megszeppent, de mikor mindketten kacagva felálltak, a násznép is rázendített.

     

    Másik: Tavaly barátnőm eskövőjén a katolikus szertartásnál a pap ismételteti a vőlegénnyel: Feleségül veszed Orsolyát, kitartasz, stb... Ezután a menyasszonyhoz fordul: Mondd utánam: Én Orsolya, feleségül veszem Bélát !

    A barátnőm először nagyot nézett (látszik is a videón) majd mindenki derült egyet, a pap gyorsan kijavította magát, és folytatódott a ceremónia. Nagyon aranyos volt :D

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  16. Torolt_felhasznalo_420273
    Torolt_felhasznalo_420273
    2009. szeptember 25. 01:06248.

    Nagyon jókat derültem a bakikon, jó a topik ötlete!!!!Nálunk csak egy apróság volt, de azért elmesélem.... a dobócsokorral. Férjem legidősebb bátyjának lánya volt megbízva a dobócsokor szállításával és számtalan fénykép bizonyítja, hogy a felelősségteljes pozicíót 5 évének minden áhítatával látja el. Azonban a döntő pillanatban akárhogy pislogtam a kiscsaj után, sehol sem láttam, egy rövid intermezzo után kénytelen voltam tudomásul venni, hogy valahová megpattant a drága a csokorral! Úgy tettem ,mintha nem is akartunk volna csokrot dobni, és mivel nem volt vőfély, pikk-pakk módosítottunk a menetrenden.

    Aznap nem is nagyon lehetett megvitatni vele a dolog miértjét, érdeklődésünkre őrült szemérmesen forgatta a kis szemét és nagy meggyőzően vonogatta a vállát. Utólag láttuk ám a fotókon, hogy egy rokon kezét fogva, nagy vidáman lóbálva a csokrot távolodnak egy autó felé: fázott a kis tündér, a rokon meg gyorsan ráadott valamit, valahogy egyiküknek sem ugrott be, hogy a csokrot átadják másnak...de ezt követően már ki se lehetett operálni a kis kezéből, egész délután szorongatta a meggyötört virágokat.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. 2009. július 29. 19:01247.

    Sziasztok!

     

    Nekünk több baki is volt. Esküvő előtt egy héttel kiderült, hogy a házasságkötő terem foglalt, így máshol kell tartani. 

    Az esküvőn nem voltak ott a gyertyák, amivel meggyújtottuk volna a közöset.

    Az anyakönyvvezető nem tudta kimondani a párom nevét, mivel az egyik keresztneve Ladislau. Ezen elkezdtem nevetni, és végig kuncogtam az egészet.

    Nem tudtam felhúzni a gyűrűt a párom ujjára, pedig előtte gyakoroltuk.

     

    Kb ennyi baki volt.

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. Torolt_felhasznalo_545259
    Torolt_felhasznalo_545259
    2009. január 23. 08:44246.
    sziasztok, nálunk egy aranyos baki volt. amikor az anyakönyvi hivatalban a néni megkérdezte párom, hogy akarja-e, hogy a felesége legyek és neki Igent lkellett volna mondania megkérdezte, hogy most mondja-e. Utána úgy elkezdtünk nevetni és én azon törtem a ffejem, hgoy én is megkérdezzem, hogy én is most mondjam-e, de végül nem akakrtam fokozni a hangulatot.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. Torolt_felhasznalo_784979
    Torolt_felhasznalo_784979
    2009. január 22. 22:14245.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_872520 (37)
    2007-05-29  13:18
  20. Torolt_felhasznalo_784979
    Torolt_felhasznalo_784979
    2009. január 22. 22:12244.
    hehehe vagy azt mondta volna hogy nem dönthetek míg nem voltam a electro worldben vagy hogy kell írni
    előzmény:
    smona (32)
    2007-05-29  13:15
  21. Torolt_felhasznalo_698816
    Torolt_felhasznalo_698816
    2008. október 18. 10:12243.

    Jah, az anyakönyv vezető előtt mi is hülyére röhögtük magunkat, azzal a tudjátok "nem tudom, min röhögünk, de nem bírjuk abbahagyani" típusú röhögéssel. Csatlakozott a násznép baráti fele is, a család meg csak nézett, ezek min röhögnek..:)

     

    Aztán 7 év múlva a válóperi tárgyalásunkat is végigröhögtük.::)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  22. 2008. október 17. 20:21242.

    az én esküvői videómon csak az látszik, hogy állunk az exemmel az oltár előtt és én alig bírom visszatartani a röhögésemet, és annyira folytogat a neveteés, hogy rázkódik a vállam és folyik a könny a szememből, majdnem rosszul lettem- -------

     

    az anyakövezetőnél amikor ki akartam menni  aláírni a könyvet az exem az uszályomon ácsorgott és azzal a lendülettel,  hogy elindultam vissza is rántott  erre odasúgtam neki / ami túl hangosra sikeredett / "szállj már le rólam" mindenki dőlt a röhögéstől........

     

     

    előzmény:
    Virág28 (241)
    2008-10-17  20:14
  23. 2008. október 17. 20:14241.

    Sziasztok!

     

    Az én sztorim falun nagy lakodalom  sátorban éjfél előtt haza mentünk átöltözni de lakás kulcs a kocsiba maradt kocsival valaki bement a városba még szerencse nyitva volt a hátsó kis ablak abrancsos mennyasszonyi ruhába be az ablakon ...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_698816 (240)
    2008-10-17  19:32
  24. Torolt_felhasznalo_698816
    Torolt_felhasznalo_698816
    2008. október 17. 19:32240.

    Ez a legnagyobb baki..:) Tessen a kommenteket olvasni! És a csaj a kollégám volt..:)

     

    http://subba.blog.hu/2008/05/28/az_evtized_weboldala_ anett_es_feri_eskuvoje

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top