Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A hullahop fogyaszt?

Sziasztok,
Azt szeretném megtudni, vajon a hullahopozás (így írják egyáltalán?) valóban jó-e arra, hogy laposabbá tegyük a hasat? A derekam miatt nem nagyon bírom a felüléseket, de nagyon unom már, hogy kb. 8-10 centivel nagyobb a derekam, mint azt szeretném (amilyen terhesség előtt volt) pedig 4 éve szültem. Barátnőm csinálja, szerinte jó, de érdekelne a ti véleményetek is, hogy próbáltátok-e már, és bejött-e.
A válaszokat előre is köszi.
Piper
Forradalmian új hullahopp karika fitnesz kizárólag a Hooping Hungary-nál. Speciális karikáink a legoptimálisabb súlyúak a zsírégetéshez, amit természetesen biztosítunk az órákhoz.
Bárki elkezdheti, kipróbálhatja ezt az újfajta fitneszt kortól függetlenül. Órákra előzetes bejelentkezés szükséges, a létszám korlátozott.
- Gyere és HOOPING-olj velünk!
- Megy mint a karika csapás!
+36 30/204-0061
www.hooping.hu
Sziasztok !
Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a topicot!Egy másik fórumon olvastam,hogy a hullahopp segít laposabbá tenni a hasat (szülés után elég nagy maradt
),meg hogy a műanyag helyett,inkább fából vegyen az ember.Beruháztam egy fából készültbe. Nem volt olcsó,de nem is bánnám,ha tudnám használni.NEm megy
Mindíg leesik.PEdig kislány koromban még hullahopp versenyt is nyertem,nem is egyet.Mostmár ott tartok,hogy csak a port fogja,mert nagyon bosszantó,hogy 3-4 tekerés után lefele vándorol a karika.A kislányos karikás multam után röhelyes,de még neten is utána olvastam hogyan kell hajtani a karikát....
Tudtok segíteni,hogy hogyan csináljam????? MErt már nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.Próbálkozom diétával,most meg zöld teával kinlódok.....de valami mozgás is kellene.Erre ott lenne a karika
Tudtok segíteni?????
Szép napot!
Szerintem fogyaszt,csak használni kell
nekem mostanában csak porosodik....na,de majd holnap előveszem
A magichoop micsoda? Még nem hallottam róla.
Ez nincs így, önmagában is karcsúsítja a derekat. Persze alhasra nem jó. Naponta-kétnaponta 20-30 perc (tévézés alatt is lehet) nehéz karikával (vagy két műanyaggal), és elég látványos lesz az eredmény.
Lányok! Belépnék hozzátok!
Én próbáltam a hullahoppot, de már nem megy, állandóan leesik, nincs valami trükk a gyakorláson kívül, mert még békebeli fakarikám van!
Ha próbálom gyorsan föl adom a kék foltok miatt!
sziasztok!
kicsit elült ez a topic
kíváncsi lennék a tapasztalataitokra! én most tervezem, hogy beszerzek egy hullahoppot.
Szia szuszi37.
A neve magichoop.
Meg lehet venni itt: www.magichoop.hu
Én is gondolkozom rajta.
Sziasztok
Én kisvárosban lakom, itt egy sportboltban vettem karikát, műanyagot, 900 Ft körüli áron.
Mivel üreges volt, szétszedtük, megtöltöttem rizzsel, így szerintem pont jó lett a súlya, csak alaposan össze kell ragasztani, nehogy szétcsússzon menet közben.
Arról még nem tudok beszámolni, hogy használ-e, én 15-20 percet szoktam pörgetni, csak sajna nem minden nap.
Viszont akinek eddig nem ment, az is bátran próbálja meg, mert én sem tudtam soha hullahoppozni, de ezzel a nehézzel nagyon könnyen belejöttem. Először csak 1-2 perc ment, most 1-2 hét után már volt hogy 10 percnél tovább is bírtam egyhuzamban.
Úgyhogy hajrá!
http://www.aktivsport.hu/info/contact_us.php
Szia! Én itt vettem (azaz rendeltem, kedden hozzák) Van itt mindenféle, fa is, műanyag is (jó minőségű).
Eddig csak dumáltam, deén is kedvet kaptam hozzá megint.
A Csokinál!!! ekkora táblával én is simán meg tudok enni.
nem mérem magam. elkevertem a centit és lusta voltam venni újat.
viszont feszesebb a hasam- és ez is volt az elsődleges célom. fogyni csak kb 2-3 kilót lenne jó.
egyébként lánykám szertorna tanárnője adott egy-két tanácsot. pl.. nagyon jó a futás (ilyen dögmelegben nincs kedvem)
ill a törzshajlitás nyujtozással egybekötve. és a lábemelés is.
Ezt min igy együtt.
de ha fáj a fejem, akkor kihagyom.