Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hypoxi-fogyás
2007-11-07 14:451.
Torolt_felhasznalo_889947
Létrehozva: 2007. november 7. 14:45
Sziasztok!
Segítséget kérek, Budapesten keresek Szalont ahol van hypoxi, nem lehúzós ultra sznob, de oda figyelnek a vendégre, tanácsokat adnak, stb..
Főleg belváros...
Szóval tippeket csajok kinek, melyik hely vált be.
Előre is köszi.
További szép napot
Segítséget kérek, Budapesten keresek Szalont ahol van hypoxi, nem lehúzós ultra sznob, de oda figyelnek a vendégre, tanácsokat adnak, stb..
Főleg belváros...
Szóval tippeket csajok kinek, melyik hely vált be.
Előre is köszi.
További szép napot
Ja, és még egy dolog: sokkal előbb be kell jelentkezni? Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Tudok egy nagyon jó helyet a Duna Plázában a szoli stúdióban nagyon jó a kiszolgálás és a 20 alkalmas bérlet is csak 25e ft a többit nem tudom én ezt vettem. Ez az üzlet az autómosóval szemben van a pláza oldalából nyílik Napstúdió a nevük alapvetően szolárium de van Hypoxiuk is. Telefonszámuk 0620-258-9960
Először csak keveset és LASSAN futottam, aztán fokozatosan növeltem a távot is és a sebességet is. Most futópadon futok, de régebben a rómaira jártam át - akkor Újpesten laktam - át a hidon, keresztül a Dunán. Aztán volt, hogy csak össze-vissza a lakótelepen, ilyenkor mindig csak az órát néztem, és előirtam magamnak 35-40 perc futást. Látványos eredményhez kell két hónap is, de ez egyénenként változik, mert akin több a súlyfölösleg, annak gyorsabban lemegy és több kiló, mint nekem. Az én esetemben csak 4-5 kilótól akartam megszabadulni, és vagy 4 hétig meg se moccant a súlyom. Ha nem szeretsz futni, akkor sétálj, és közben kocogj egy kicsit, SZÉP LASSAN, csak annyit hogy jól essen.
Szeretek futni, mert közben mindig el vagyok a gondolataimmal... Esőben, hóban is szeretek, egyedül a szelet ÚTÁLOM
Hello!
Mikorra időzíted be a futást?
Én kicsi városban élek, valahogy nem tudom elképzelni , hogy neki állok az utcán futni, jó persze nem kell törődni senkivel, de akkor is!
Jelentős felesleggel rendelkezem, asztmás is vagyok, de utálom már a DVD-ket , biciklit, ezért gondoltam, hogy futno kellene!
Mindíg csak picit, hogy arányosan megszokja a tüdőm is!
Mennyi idő alatt sikerült látványos eredményt elérned?
Bár gondolom, nem volt sok felesleged.
Puszi
Szia, en tavaly nyaron voltam a Blahahoz kozel, fitnesz plusz asszem, de semmi jot nem tudok mondani rola. Icipici hely, a vegen nem ugyanaz a no mert, aki az elejen, es azt mondta nem is jo helyen mert le az elso no, meg hogy nekem striaim (nem tudom igy kell-e leirni) vannak, arra nem is jo a hypoxi, stb. Szval szakertelem semmi, persze ez az utolso alkalom utan derult ki, es hiaba dietaztam, tornaztam es szenvedtem azon a vackon, SEMMI de SEMMI eredmenye! Nem mintha 600 kg lennek, de egy kis borfeszesules jol jott volna. Egyetlen "eredmeny" hogy allandoan fajt az ulokem...
Sztem keress vmi igazan hasznos dolgot, allitom a hagyomanyos sportnal nincsen celravezetobb!
csak elindulni nehéz... utána már nem állok meg, mert az ciki mondjuk engem ösztönöz, hogy az a hülye négylábú is nyüszít az udvaron, hogy mikor megyünk már
de hogy esetleg segítsek is, én a Nyugati wellnesbe jártam, ami olcsó ugyan, de sok tanácsot nem kapsz. Viszont kedvesek a csajok. Tehát ha van időd, erőd, lehetőséget utánaolvasgatni, akkor ajánlom www.nyugati-wellnes.hu
Pedig megérné próbáld ki ha mégis sikerül rá lehetőséget keríteni!
Uyge hogy jók az FLP-s termékek?
Nekem tudod mi tetszik? a virágszirmokból kivont színekkel rendelkező sminkek!
pont tegnap voltam, és én nem láttam
Szerintem mindnekinek más jön be, nekem is ajánlottak sokmindent, de sajna nem használt , nekem ez jött be viszont, amit ajánlottam nem vagyunk egyformák!
Szia Kicsijány!
Olvastam a kérésed a fórumodon éppen. Nekem tudod mi vált be? Voltam ilyen kezelésen, amit te keresel, de nem jött be, viszont:
Egy barátnőm ajánlotta nekem az aloe body toning kit nevű készítménycsomagot. Ez egy pakolás, amivel a combokat, derekat, hasat, csípőt és a felkart lehet kezelni. Nagyon hatásos volt nekem, és ezért szeretném ajánlani Neked is! Én cellulitiszre használtam, és eddig ez vált be a legjobban, pedig végigjártama drogériáka tmár. Ez a készítmény nem kapható drogériában, de lehet igényelni diszkontkártyát a gyártó vcégtől és akkor tudsz venni. Én is így jutottam hozzá! Ha érdekel, keress meg!
Üdv: Topor Erika (Manócska85)
Szia
oxygen wellness Fáy u 13 ker.
Nem voltam még de most vettek gépet szerintem segítőkészek, és most még akció is van. honlapon rajta van