Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Porzsák nélküli...
2007-12-16 13:521.

Torolt_felhasznalo_639602
Létrehozva: 2007. december 16. 13:52
Sziasztok!
Mi a véleményetek, tapasztalatotok a porzsák nélküli porszívókról? Most a SPAR-ban lehet kapni egy Zanussi 1600 W-os, porzsák nélküli porszívót 16 ezerért.
Köszi a véleményeket!
Altatok, aztán jövök
B.
Mi a véleményetek, tapasztalatotok a porzsák nélküli porszívókról? Most a SPAR-ban lehet kapni egy Zanussi 1600 W-os, porzsák nélküli porszívót 16 ezerért.
Köszi a véleményeket!
Altatok, aztán jövök

B.
Csak egy kis nethause (5000 FT)porszívóról van szó, máris tetszik.
Egy mozdulattal tisztán tartható, kb 3kg., olyan amire vágytam. Eddig egy nagy takarítógépem(Philips) volt azt használtam porszívónak is. Eddig jónak tűnik
Az enyém nem vizes, nem is hallottam még ilyenről.
Van egy "kancsó", abba szívja a port, miegymást, ha végeztem, kiveszem a kancsót, kiszórom a szemétbe a port és kész. Komolyan ilyen is van, hogy vízbe szívja? Fúj, hát az elég undorító lehet...
Igaz, én nem használom minden nap, de 2 év alatt még nem kellett semmilyen szűrőt tisztítanom/cserélnem...
Kisgyermekeseknek én nagyon tudom ajánlani az elektromos seprűt. Én 2-3 évvel ezelőtt vettem egyet a TvShopnál jó sok pízért - Swivel Swiper volt a neve - és nagyon megszerettem. Nincs 1 kg az egész szerkezet, bármelyik sarokban vígan elvan
Pár hete még a Spar-ban is árulták 6000 Ft-ért. Azt hiszem a Dyras-nak is van egy ilyen söprűje.
Szia!
Nekünk is porzsáknélküli porszívónk van.Mi nagy család vagyunk és kertes házban lakunk.Mire az egész házat kiporszívozzuk lehet a szűrőket mosni és hamar tönkrementek és az új szűrők nagyon drágák voltak.Nekünk is kellene egy másik porszívó, de már én sem tudom, hogy milyen kellene?
Macerás ez a vizet teszek bele és kiöntöm a koszos vizet, legalábbis nekünk mindig macera volt. Benne maradt a víz és...
Ha meg gyerek mellett csak valamit gyorsan fel akarsz porszívózni, akkor szerintem jobb a hagyományos.
De eddig mindenki más dícsérte, biztos csak mi vagyunk lusták a férjemmel...
nekem samsung porzsák nélkülim van és imádom
A mienk is porzsák nélküli, nagyon jól bevált. HetHaus márkájú, 10.500 Ft-ért vettük a Kelenföldi bevásárlóközpontban.
Szia!
Nekem Eta van, szintén 1600 W-os és nagyon jó! A porzsákosakat utálom, sosem tudja az ember, hogy tele van-e már, meg macerás az egész - főleg, ha már nem lehet kapni a megfelelő porzsákot. 2 éve használom a porzsák nélkülit, és szuper!
Használat után csak fogod, kiüríted a tartályt és kész.
Szóval ha nem akarsz porzsákkal vesződni, hajrá!
Szia! Nekem van. MÁr a második. Teljesen jó, csak ki kell üríteni a tartályt, semmi gond vele. Csak figyelni kell a szűrőkre - az összesre -, hogy ne tömdjenek el.
A sparosat nem ismerem. Nekem egy daewoom van, annak eltört a csöve, nem kaptunk másikat hozzá
, ezért karácsonyra kaptam egy másikat valami Tájfunt.
De vajon mi lesz akkor a fa alatt???