![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fehérneműt hol?
![boomerang](/imgs/forum2016/default-avatar.jpg)
Sziasztok!
Gondolkoztam hogy tegyem fel a kérdést, de tuljadonképpen minden érdekel. Hol? Milyen márkát? Mennyiért? Én eddig Bellindát használtam de a legutóbbi viszonylag gyorsan teljesen kinyúlt. Most szeretnék venni több újat is. Érdekel olcsóbb (1-2 ezer) hétköznapra hordható darab és esetleg drágább szexis is. Ti hol veszitek (Bp.)? Van valahol most akció?? (egyébként átlagos méret vagyok)
Köszi
Sziasztok!
Nagyon szeki Mikulásra való fehérneműket találtam akciós áron a www.fehernemuoutlet.hu oldalon.
Érdemes benézni :-))
Szia!
Nekem a férjem itt szokott rendelni!
http://www.aphrodite-dessous.de/dessous/valisere/nui t-burlesque/
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hogy tudok venni sexy mikulás jelmezeket (felnőtnek) ?
Mammutban a Tenezisben most nagy leárazás van, 1500-2000 Ft egy melltartó, sokféle méret van..legalábbis múlt héten még volt, de azóta lehet, hogy elkapkodták
Én még a Calzedonia outletet is szoktam ajánlani (GL outleten belül), bár mostanában nem jártam arra, nem tudom, milyen most a kínálat.
És ha nem vagy annyira márkamániás: a Karinthy-n a könyvtár mellett van egy kis butik, ill. ha a 6-os villamossal tovább mész, és leszállsz a Mester utcánál, találsz egy Lydl nevű butikot is (remélem, jól emlékszem a nevére). Itt 1500 alatt vettem már több szép szettet is, melltartó+bugyi+hozzá még szilikonpánt..
A Westendben a Lagoon is jó, bár ahogy emlékszem, a legtöbb termékük ilyen pöttyös-virágos, szexibb, nőiesebb darab kevés van, kivéve az egyszínűeket..viszont a minősége az nagyon rendben van!
Bocs de két mozgólépcső van : )))) A New Yorker oldalán vagy a másik? A másiknál asszem nem is lehet balra menni. Vagy igen? Mindegy megtalálom nem egy Westend : )
Ma mindenképpen megyek a Savoya-ba de akkor nem csak a Triumphba hanem a Jolidonba is : ) Szegény bankkártyám...
Ha a parkolóból mész fel a mozgólépcsőn, akkor a tetején balra fordulsz és pár méterre lesz a bolt a bal oldalon. Én mindig ott vásárolok.
Mindig vannak akciós termékek is, de rendes áron se drága üzlet.
Ha elmész, jó vásárlást!
Szia!
Én ezt tudom neked nagyon ajánlani. www.jolidon.hu
Nem drága, nagyon szépek és tartósak is! Mindent megtalálsz a honlapjukon!
Nekem elég nagy méret kell, így boltban ritkán kapok szépet, és még furán is néznek rám. Így leszoktam a boltokról, ottóból és quelléből rendelek más ruhákkal együtt. Aztán portósan visszaküldöm, ha nem jó a méret.
A múltkor kellemes meglepetés ért: esküvő előtt benéztem egy fehérnemű üzletbe és nagyon késséges volt egy középkorú hölgy. Tudtam venni egy Felinát, igaz kb 8000 Ft-ért. De hátha varrásnélküli és merevítő nélküli a kedvencem, akkor örüljek, hogy egyáltalán találok.
Most épp szoptatósra lesz majd szükségem, már előre tartok attól, hol és mennyiért találok. Inkább megrendeltem a quelle baba-mama katalógusát.
Triumph
Tinédzser korom óta ragaszkodom a márkához. Persze szoktam venni olcsóbbakat is, de azok fele olyan tartósak sincsenek, mint a Triumphok. Pedig én képes vagyok a mosógépbe is bedobni őket.
Én még ezt tudod ajánlani:
http://www.bahama-misty.hu/index.html
N ekem ezek a melltartók előnyösek. Persze ez egyéni.
Én nemrég az Intimissimiben vettem 2 melltartót, darabonként 4000-ért. Világéletemben úgy gondoltam, hogy az Intimissimi és a Women Secret csakis 65A méretű 14 éves kislányoknak és modelltestű csajoknak gyárt melltartót, a Triumph meg a "normális" mértűeknek, de miután zsinórban 5 éve csak az Intimissimiben találtam magamnak megfelelőt, a véleményem picit megváltozott
Amúgy a Triumph honlapján én is rengeteg szépséget láttam, de a világért sem állt jól rajtam egyik sem, pedig próbáltam jópárat...
Bugyi: hétköznapra H&M, Marks&Spencer, Belinda, különleges alkalmakra Triumph.
Igen, igen! Lagoon és Tezenis, mindkettőben nagyon szépek, kényelmesek, olcsók vannak!
Olcsót lehet egyébként kapni az Asia centerben is, jó minőségűeket... És ott aztán vannak extra méretek is.
Nekem eddig az vált be a legjobban, a pamut fehérneműik nagyon finom puhák, de nem "nagyisak". Lehet kapni ott is mindenfélét, talán még hálós-csipkés is van. Egyszínű, csíkos, pöttyös, esetleg virágos is.
Egy bugyi 700-1000Ft-nál kezdődik, drágábbat még nem vettem.
Az átlagos nekem a 80B
Túl kicsi és túl nagy azért nincs mert "extra" méret az átlagos meg azért nincs mert azt viszik a legtöbben. Akkor mi van???
menj be a west end-be
sariana
triumph
invázió
calzedonia
dinasztia
konkure ncia
intimissimi
shiesser
skiny
women secret
olcsótól a drágáig ... sportostól az elegánsig ... kis mérettől nagy méretig
esetleg Tezenis, Mammut 2ben.
mi az h "átlagos méret" ?![](http://www.nlcafe.hu/files/forum/emoticon/mosolygos.gif)