Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Én is 3 éve voltam hegykőn a férjemmel és nagyon jól éreztük magunkat igaz nekünk Fertőhomokon / bár ugyanaz a település/ volt a szállás magánháznál! Sokat jártunk át Sopronba, Bécsbe, Fertőrákos kőfejtő! És amit már ajánlottak neked Hegykőn a Tornácos vendéglő nagyon király udvarias és gyors a kiszolgálás! Hja és istenien főznek, házias! Benn a strandon is vannak kajáldák és ott is házias ételek vannak és nem drága!
SZiasztok.
Köszönöm szépen a sok infót és hogy írtatok.Mi évek óta Szentesre szoktunk menni,de idén néhány napra elnéznénk máshová is.Ezért érdekelt,hogy Szenteshez képest milyen.De ezek szerint jó.
Szia!
Még nem voltam arra, de idén húsvétkor ott leszek A Regina Aprtmann-ban foglaltunk szállást, és a honlap alapján engem meggyőzött, biztos jó hely...
Szia! Mi tavaly nyáron voltunk ott, és csak jót tudok mondani! Akkoriban készült el a belső wellness részleg, 3 medencével. Igaz, maga a strand területe nem nagy, de nekem tetszett, hogy olyan nyugis, sőt ha arra jársz, ne hagyd ki a Tornácos vendéglőt!!
Hát ez hihetetlen! 1 perce fejeztem be anyu győzködését, hogy idén nyáron menjünk bicajtúrára a Fertő-tó körül, épp most zártam be a Hegykői strand fotóit
3 éve voltam ott. Szerintem a strand elég klassz, szépen gondozott, amúgy semmi extra. Nagggyon (meglepően) sokan voltak akkor.
A mi szállásunk elég ótvar volt, szerencsére csak egy éjszakát kellett ott lenni (az is bicajtúra volt, csak megaludtunk). De az nem a termál kempingje volt, az a honlapja alapján elég jól néz ki.
Ja, és rengeteg szúnyog volt
Szerintem több napra nem biztos hogy olyan nagyon izgi, 1-2 napos strandolásra OK.