Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
tényleg,lesz koncertje valamikor?
nem nagyon pörög a topik...
nekem is felkeltette a figyelmemet ez a férfi,főleg,hogy annyi mindent lehet olvasni róla...
macsónak állítják be,de állítólag nem az,mert a belső értékeket keresi...
és állítólag facér is,de kiderült,hogy menyasszonya van...
szívesen megismerném,és megkérdezném azért ezeket tőle...
Benne ám!
Emberi, nincs elszállva magától - remélhetőleg nem is fog, vannak érzései (ami hétköznapi pasinál is ritka), ezer arca van, simogat a hangja....
Benne lesz az X faktorba.
Nagyon remélem hogy továbbjut.
Sziasztok!
Légyszi valaki írjon nekem a rapszínházról...én még nem hallottam róla! milyen gyakran van, meg ilyenek....! És ha valaki tudja hol lép fel V. Csabi mostanában és elmondaná azt megköszönném!
Puszi!
Csabi is fellép a következő Music-kell?! rendezvényen!
Nézzétek meg a honlapot: www.music-kell.extra.hu és gyertek Ti is! Nagyon jó lesz:P
1982.02.11-én született.......(legalábbis ezt olvastam!)
Minden levélre válaszol az iwiw-en(nekem is) és mindenkit visszajelöl ismerősének....
BUDAPEST – Vastag Csaba (26), a Popdaráló állandó énekese azon férfiak csoportjába tartozik, akik nem szeretik, ha öltöztetik őket. Éppen ezért a műsor stylistja, Dunai Anita hatalmas gondban van, amikor Csabi péntek esti öltözékét kell kiválasztania.
Az énekes ugyanis nem hajlandó megválni kedvenc bőrnadrágjától.
– Számomra fontos, hogy kényelmes legyen az a ruha, amit egy egész napos forgatás alkalmával viselek – mesélte Csaba a Blikknek. – A bőrnadrágnál pedig nincsen kényelmesebb. Nem beszélve arról, hogy ez a darab fejezi ki leginkább az egyéniségemet.
Anita olykor megpróbálkozik rám adni egy élére vasalt nadrágot, de mindig találok valami kifogást, hogy ne kelljen viselnem. Viszont olyan is előfordult már, hogy első látásra kézzel-lábbal tiltakoztam egy aranyszínű zakó ellen, ami végül mégis hatalmas sikert aratott a közönség körében.
Csaba azt is elárulta, a bőrnadrágok iránti szenvedélye már 15 éves korában kialakult, azóta pedig fanatikus gyűjtővé vált. Szekrényében szinte a paletta minden színében fellelhető egy darab.
Sziasztok!
Szerintem látogassatok el ide, ha mindent tudni akartok .
www.vastagcsaba.try.hu
Itt egy mostanában készült kép Csabiról
Nekem az tűnt fel hogy szinte mindig bőrnaci van rajta....uhhh....
Hááát a mozgása valóban hagy némi kivetnivalót maga után, de alig feltünő némelyik "versenyzőhöz" képest
A hangja nem rossz, de valahogy az egész srác mégis önmagában vonzó (így a tv-n keresztül). Oszt hogy élőben milyen hatást váltana ki??
Ez a pasi egy isten!
Ha másért nem is miatta rendszeres popdaráló néző vagyok és legalább soha nem felejtem el,mert a Született feleségek után van egyből azmeg ugyebár szent!
Eszméletlen hangja és kisugárzása van ennek a Csabafiúnak
Már én is "nyomoztam" utána. Vannak róla a neten topicok, ahol azt állítják, hogy... izé... nem a lányokat szereti. Mondjuk én simán el tudom hinni róla, de nem zavar.
á itt most nem erről van szó, nem a pasiról....
a pasiról meg:
Szerintem helyes srác, bár tényleg túl fiatalka. Más korosztály.Ha fiatalabb lennék 15-20 évvel tán be is jönne, de már jobban tetszenek a meglettebb emberek.-)
leszállnál rólam?
Érdekes a topikindító értette. Nem sértődött meg.
talán elgondolkozhatnál ezen.