Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Elektromos hajvágó
Sziasztok, csak 1 db kérdésem lenne - biztosan tudja valaki a választ - hogy vannak amaz elektromos és emeberek számára készitett hajvágó kütyük.
Nos, azt lehet kutya megnyirására használni?????
Gondolok egy spániel rendszeres karbantartására
( amúgy a klaviaturámon nem találok hosszú i-t , ezért vagyok kénytelen anélkül irni )
Köszönöm előre is a segitséget!
Hűha!
Jó, hogy mondod!
Én philips-et láttam az ujságban nagyon olcsón.
Ez a kütyü egyébként nem húzza a szőrét az ebnek? Vagy nem tudja "bekapni" ? ( na nem a kutyát hanem a bundácskáját )
Szia!
Attól függ milyen hajnyírót veszel. A Babyliss pl. feladta a drótszőrű foxinál.
Bizony-bizony4 nekem ő a második ( első egy baluschimmel volt ) , fantasztikus karakter ő, a mostani!
Imádnivaló!
Jajj de tündér
Nekem is voltak spánieljeim
Még szerencse , hogy nem vagy kutya mert akkor nem tudtál volna nekem itt irni
Az a helyzet, hogy én olyan kütyüt eddig csak a bedobós újságban láttam , élőben soha.
ja! csatolnék ha engedné a nemtudommi!
Ok, sikerült , én voltam a béna
Ok! Köszönöm szépen!
Akkor halleluja
Tudtam,hogy valamit elszúrok
- szóval emberek számára készitett - ( új billentyűzetem van tegnap óta, nagyon furi )