Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Sajnos ülő jegy nem érdekel...
nekem sz@r...tapasztalat">sz@r...tapasztalat...
Csak álló kellett volna!
Köszi, hogy írtál!
Üdv: B.
Szia!
Álló vagy ülőjegyek? Illetve megvannak-e még?
Üdv: B.
Sziasztok! Fényképetek, videótok nincs amit eltudnátok küldeni?
Köszike
De jó lehetett...
Nem tudod melyik számára forgatja itt a klipjét?
Ezek nem voltak, de volt "Fly away", "American woman", "Stillness of heart", "Are you gonna go my way", stb...
Elég hosszú koncert volt, több, mint 2 órás, minden így sem fért bele...
Tetszett az is, hogy folyamatosan kontaktban volt a közönséggel, "beszélgetett" velünk 2 szám között, voltak hosszú gitárszólók, és a dobos is produkálta magát sokáig (8-10 percig), addig pihentek a többiek, ez is tök jó volt!
Az I belong to you az egyik legjobb száma pedig. A Believe in me és a Lady volt?
Én sajna nem lehettem ott. meséljetek még, milyen volt?
Szia!
Én voltam! Iszonyú jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz, a Love Revolution lemezbemutatója volt, de erről az albumról csak pár számot játszott (4-5), az összes többi régebbi ismert számai voltak.
Nem volt nagy fénytechnika, de olvastam, hogy nem is erre helyezik a hangsúlyt. Lenny vitt mindent önmagával, nem kellett fényshow és kivetítő...!!!
Az "I'll be waiting" kb 13 perces volt.
1 dolog volt bosszantó, h az előzenekar után pont 1 óra múlva kezdték csak a koncertet, teljesen kifárasztották a népet, de utána újra feléledtünk!
1 számát hiányoltam, az "I belong to you" még elférhetett volna a repertoárba.