Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Reményeim szerint valamennyire még aktív ez a topic, így felteszem "Eget rengető" kérdésem:
Próbáltátok-e már a Pharmatex termékeket kombinálni egymással (nagyobb biztonság elérése érdekében)?
Itt konkrétan a hüvelytamponra és esetleg krémre, kúpra v. tablettára gondolok. A tampon (vagy párnácska) minimális fizikai gátat is képez a kis harcosoknak + ugye a benne lévő hatóanyag... de mi van, ha erre még rátolunk pl. egy kúpot?!
A patikus szerint elméletileg növelheti a biztonságot és mivel a hatóanyag ugyanaz (benzalkónium-klorid), nem csökkentik egymás hatását.
(De ennek még több helyen is utánajárok... nehogy tényleg poronty legyen a vége...)
Szóval... próbált már valaki ehhez hasonlót?
Előre is köszi a választ!
Nálunk is ez segített, hogy érkezzen a kistesó!
Biztos, hogy ez fogamzásgátló?!
A tampon, a hüvelykúp és hüvelytabletta 3 teljesen eltérő dolog.
Tényleg megint gázl itt minden!!
Anyám még a végén magamra ismerek!!
Besz@rok!
Amit keresel az nem hüvelytampon, hanem hüvelytabletta, vagy hüvelykúp.
Teljesen más a tampon és az utóbbiak...
Én vettem, de sosem próbáltuk ki, mert állítólag olyan mint egy habfürdő.
Jahh...hogy van több is! Milyen megható!
Bocsi az offért, csak nem gyengén kibuktam, de ez szerintem látszik is. (angyalka smile)
Jesszus! Már majd szívinfarktust kaptam, azt hittem, már csak ezek az új rémségek vannak, és eltűntették a cuki szmájikat!
mi is szerettük, amíg terhes nem lettem...
(najó, ez csak vicc, nyugi nem Patentex mellett lettem az )
én is elgondolkodtam elsőre, hogy mit is szeretne?! :D aztán erre tippeltem :D
Mi Patentex Ovalt használtunk, bármelyik patikában kapható
http://www.pirulapatika.hu/210158807/betegt ajekoztato/patentex_oval_huvelykup
Rendeld meg az adott gyógyszertárban ahol kerested, pár napon belül átveheted. Persze nem mindenhol segítőkész és rugalmas a patikus, ezért nem mondják maguktól.
Vagy rendeld meg neten, az is pár nap.
http://www.pirulapatika.hu/210089147/adatlap