Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nekem a fekete jobban bejött. A Creme-Gel. Fehér az állaga.
Nekem a pirostól is zsíros hatású lett a hajam.
Szia!
Én is a Taft mellett teszem le a voksom. :)
Én a Silk-Flex fajtát használom, hosszú hajam van, de nagyon meg vagyok elégedve.
Nincs zsíros hatás, az illata nagyon kellemes, nem vonzza a port, meg a szöszöket. Mivel fekete a hajam, nekem ez fontos...
Minden jót!
Ivett
A legtöbb wax-tól az enyém is úgy nézett ki, mintha hetek óta nem mostam volna hajat.
Én most a Taft Power Creme Gel-t használom. Ez ilyen fehér krémes valami, fodrászom ajánlotta. Ettől nem zsíros hatású a hajam és nem is látszik, hogy be van "kenve", mint a zselénél.
ha az nincs ,akkor a Fructis tégelyes zseléjét használom. (Fructis Style Hard)
Nekem nagyon bevált a Wella High Hair Pezsgő Wax (Crackle Wax). Ez egy spray formájú wax, én rövid, vékonyszálú tépett hajra használom, nagyon jó tartást és formát ad.
Fodrászkellékesnél szoktam venni, kb 3000 Ft, de több hónapig elég, mert egy-egy használatnál nem kell belőle sok.
ami nekem bevállt az a taft gel-wax. a síma waxtól nekem nagyon zsíros lett a hajam, pedig alapból nem az.
de nem kísérleteztem olyan sokat, kiváncsi vagyok mások mit írnak, mert engem is érdekel...
ami nekem bevállt az a taft gel-wax. a síma waxtól nekem nagyon zsíros lett a hajam, pedig alapból nem az.
de nem kísérleteztem olyan sokat, kiváncsi vagyok mások mit írnak, mert engem is érdekel...