Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Gyerek hálózsák
Sziasztok!
Kb. 105-110 cm hosszú, négyévszakos, tehát NEM a sima béleletlen hálózsákot (legalább 2 darabot) vadászok a 2 éves fiamnak.
A Kenguruban láttam nagy méreteket, de horror áron.
Van valakinek tippje, hogy Bp-en merre érdemes keresgélni? Vagy neten rendelni?
Varrónővel varratni sem lenne hülyeség, ha jó árban kijönne. Esetleg van valakinek tippje?
Köszönöm.
Szia!
Annak idején, mikor a lánykámra nagyméretű hálózsákot kerestem, és persze nem kaptam, illetve amit találtam az iszonyat drága volt , én úgy oldottam meg a dolgot, hogy 2 kissebb hálózsákját varrtam össze.Értelemszerűen az egyiknek megbontottam az alját, a másikról levágtam a mellerészét és a kettőt összevarrtam.
Azóta is szuperül működik.
Sziasztok!
Én is hasonlót keresek. Nekünk jeleneg H&M van, beleírt mérete: 1-3 év, kb. 104-110-es lehet, nagyon szeretjük mert tényleg mindig használható,csak kicsit bélelt, pamut hasonlót keresek!
Szóval én a H&M-et ajánlom/ajánlanám, de mostanában nem láttam csak kisebb méretet.
Annó leértékelbve vettem 2500 Ft körül volt, ezért a minőségért nagyon jó ár.
Ha esetleg van vkinek eladó vagy látott vhol nagyon megköszönném ha írna, akár privit is!
Esetleg a Brendon outletben (soroksári út) érdemes szétnézni, mivel a béleltebbb zsákok szezonjának vége ott biztos van... (csak az én lányomnak ezek a HM-esek váltak be, kisebb méretben is ilyet használtunk)
Szia!
Sztem nézz körül a www.vatera.hu -n épp most néztem nagyon aranyosak vannak! Dzsungel könyves 3700 -ért vadi új! És nagyon jól néz ki!
Szia!
Megvarrom neked:)