Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Én is vettem Love Moon-t, szuperjó tényleg, de méregdrága.
Utána találtam ezt:
http://anionos-betet.info/
Rendeltem, használom és ugyanaz, harmadáron.
Én is hallottam már olyanról, hogy "allergiás" valamire, amit a betét tartalmaz. Ez a különböző vegyszerektől is lehet, meg attól, hogy a betéteket általában újrahasznosított anyagokból gyártják...
Én kipróbáltam az emlegetett MLM-es rendszerben árusított betétet, és nagyon bejött, azt használom azóta. Lehet róla mondani bármit, hogy drága stb. de eddig rengeteg "női" problémám akadt, sőt aranyér is (pedig még szülés előtt állok) és elmúlt tőle... A tisztasági betétet nap mint nap használom.
A Dm-eset még nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni.
Találtam egy blogot is róla:
http://winalite-lovemoon-biointimo.blog.hu/2010/01 /07/love_moon_es_biointimo_anionos_betetek_osszehasonlitasa
Az A...ys-re én is és jó pár kolléganőm is allergiás. Én átálltam a Na...ella-ra, nagyon bejön és puha a borítása.
Tisztaságiban pedig d.screet.
Szia!
Én pár napja a DM-ben vettem bio tisztasági illetve intim betétet. Még egyiket sem nyitottam ki, tehát azt nem tudom, hogy milyen, de esetleg egy próbát Neked is megérne (az ára egy kicsit drágább, mint a többinek).
Nagy rutinra sikerül szert tenni tisztasági betét terén így terhesen.
azért a halálfejes mosható nagyon tutin néz ki.Hétvégére,ha nincs program esetleg lehet azokat használni,bár gusztusom nekem sem nagyon volna újból bevetni, ha nem jön ki a folt teljesen.
Egyébként az A....betétre én is allergiás vagyok,inkább a C-t és az L -t használom(minél több pamut legyen az anyagába annál jobb).Kezdet kezdetén pedig használtam vattát,csak az az elárasztásos napokon annyit ért mint halottnak a csók,ráadásul igen khm kényelmetlen viselet volt.
"De azért megnézném a barátnőim vagy a kolléganőim arcát, ha kapnának szülinapra egy készlet mosható flanel betétet. "
Na én is...
Ez elég vicces volt:
"or give friends or family the gift of positive body-image, feminine power, and beautiful sustainability."
WTF???
"De azért megnézném a barátnőim vagy a kolléganőim arcát, ha kapnának szülinapra egy készlet mosható flanel betétet. "
Na én is...
Ez elég vicces volt:
"or give friends or family the gift of positive body-image, feminine power, and beautiful sustainability."
WTF???
http://www.etsy.com/search_results.php?search_query=pads&order=date_desc&ship_to=&filter[0]=handmade&filter[1]=bath_and_beauty&page=1
Itt találtam ezeket. Rengeteg kézzel készült dolgot árulnak, nagyon jópofa ötleteket szoktam itt találni, most hogy közelednek az ünnepek, (szülinapok, névnapok, és persze Karácsony). Nálunk "hagyomány", hogy saját készítésű dolgokat, vagy ötleteseket adunk egymásnak.
De azért megnézném a barátnőim vagy a kolléganőim arcát, ha kapnának szülinapra egy készlet mosható flanel betétet.
Az oldal szerint pl. az egyikben ez van, már ha valaki elég jó angolból.Hogy mennyire mosható, és mennyire lesz makulátlan? Nem tudom. Biztos van "az a mosópor", ami képes erre.
Extra absorbent, waterproof 10.5" pad.
~10.5" by 2.5" snapped, 4" flares
~cotton top
~cotton flannel, bamboo fleece, and organic cotton fleece core
~full layer of PUL
~polyester fleece back
~polyacetal resin snaps
Igen, nekem is ez fordult meg a fejemben elsőre, hogy munkahelyen kicserélem, aztán egész nap ott "rohad" a táskámban, amíg ki nem mosom?
Ezért írtam, hogy nem szívesen használnék ilyet.
De létezik, kapható, nem ragasztócsíkos, és biztos van, aki használ ilyet, mert nagyüzemben ömlesztve lehet találni.
Szia!
Neten barangolás közben találtam a múltkor érdekes dolgokat, többek között textilből készült, többször felhasználható, tehát mosható intimbetéteket és tisztasági betéteket.
Talán ha van elég kézügyességed, saját magad is készíthetsz hasonlókat.
Az más kérdés, hogy nem biztos, hogy én szívesen használnék ilyesmit, pedig sokkal gazdaságosabb és környezetkímélőbb megoldás, mint a bolti eldobhatós betétek.
Tampont méhszájseb miatt nem merek...vatta?
Hát igen, más nem marad, de az olyan...hogy is mondjam...nehezen kezelhető.
Nos igen, elképzelhető az allergia, de valószínű magára a betétre.
Javaslat, mielőtt használatba helyezed, fogdd a két tenyered közé, és hagyd egy kicsit, hogy a saját energiád feltöltse. Nekem bevált.
A magam részéről teljesen értelmetlennek találom a mindennapi használatát.