Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
RYN -lúdtalp cipő
2009-10-20 18:551.
Torolt_felhasznalo_921128
Létrehozva: 2009. október 20. 18:55
Mit gondoltok a RYN cipőkről?
Érdemes megvenni?
Nekem bokasüllyedésem van,és állítólag azoknak ajánlott,csak nem igazán látok ilyen cipőket másokon.
Tudom,egyrészt mert drága,de szerintetek felvállalható?(nem "ciki" ,ahogy kinéz?)
Címlap
Ilyen lett az orosz sóherdiszkont – Megnéztük a budapesti Basket Plusz Diszkont Áruházat
Ovis pajtásához ment át játszani a kisfia. Amikor érte ment, azt mondták, hogy még csak nem is látták
pontosítok: nem szeretem már a hagyományos cipőt!
Eléggé a sarkomon állok és csontkinövésem van emiatt.
ezért jó a gördülős cipő,mert nem a sarokcsonton van a testsúlyom..
Ezeken én is nagyokat kacagok! :) aztán 10mp-el később kapcsolom is tovább a tv-t.
Viszont az nem a legjobb, hogy a hagyományos cipőket nem nagyon tudod hordani, szerintem. a magassarkúakat peidg én is mindig utáltam.
Gondolom,ha segít a fogyásban,akkor Te már nagyon csinos lehetsz....
ez a reklámduma,még a Teleshoppos 30kg-ós szőke csaj szájából is nevetségesnek hat,aki a saját gördülőtalpu ciőjét ajánlja,nemhogy így !
Én 3 éve használom a RYN cipőt ( nyáron szandált) és biztosíthatlak,hogy egy dekát sem fogytam...igaz nem is híztam ! Szóval a fogyós duma csak kamu,akárcsak a maszáj mese... egy biztos, a szűlések óta tartó derékfájásaim MÉRSÉKLŐDTEK mióta ezt a cipőt hordom !
Ja és nem nagyon bírom már elviselni a hagyományos cipőt..magassarku pláne felejtős !
Szia!
Én egyiket sem ajánlom! Nem azért mert rosszak, hanem azért, mert van ennél jobb is, minőségben és árban is!
Biztos hallottál már a Dr. Batz márkáról (gyógypapucsok és talpbetéteket gyárt), az ő termékük a RollSTEP. Nekem ilyen van, és hidd el, hogy nem fogsz bennük csalódni.
Árban fele annyi mint az mbt vagy a ryn, de minőségre nem rosszabb, jobb, erről meg is tudsz győződni a honlapjukon és a youtube-on is, és mások tapasztalata is ezt mutatja, ha utána olvasol.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
SKechers Shape-ups
Előnyei:
segít a fogyásbanfeszesíti az izmokatjavítja a testtartástcsökkenti a térdizületi terheléstAzért fogyaszt, mert feszísíti az izmokat é segít kialkítania helyes testartás, valamitn a cipő révén a használó megtanulja helyes járást, ami nehéz. hogy is modnja, na szóva járásnak több fázisa van, amiben az egész test rész vesz lendülnek a karok, izmok megfezsülnek, majd elernyednek. Sajnos sokan nem járunk helyesen ez az oka egyrészt, h valki lúdtalpas vagy térdizületi bántalmai lesznek vagy gerincferdüléses. Szóval, ha használod a cipőt megtnaulsz helyes járni és a helyes testartás, ezáltal az izmaid erősödnek többet dolgoznak így több energiára van szükségük.(felhazsnálja a tartalékban lévő energiát azaz a zsírpárnákat)
bocsi, h ilyen hosszan, meg egy kicsit bonyolultan de máskép nem tudtam megfogalmazni:D
Akinke rossz a testtartása annak ajánlom a fittness labdát(az nagy labda), az is jót teszt a testtartásnak, mert azon csak egyenes háttal lehet ülni.
Szia!
Fogyáshoz miben fejti ki hatását?
Mármint, hogy lehet tőle?
Köszi!
Hali!
Tudja vlki, h hervisen kivül még hol leht meg venni ezt a cípőt?
(én mindnekinek javasolni tudom csak, h szerezzen be egyet, mivel leveszi a terhet az izületekről és ez nagyon fontos, plusz fogyni is lehet tőle:D
Szia!
Merre van az a bolt?
Igen,23 vagyok
Jó reggelt Mindenkinek!

Egy cipőben járunk, pontosabban nem egészen, csak ami a helyzetet illeti: 34 év az eüben, és reggel majdnem sírva lépsz le az ágyról.
Én augusztusban vettem MBT szandált munkába. Kicsit szkeptikus voltam, meg nagyon drága, de azt kell mondanom, hogy megérte.
Bár mindenki megengedhetné/megengedné magának, hogy normális lábbeliben húzza le a 12 óráját. Én egy évig hozzá se nyúltam az Eg. kártyámhoz, mert régi álmom volt ez a cipő, de most ott tartok, hogy tavaszra jó volna összekuporgatni egy pár utcaira is a pénzt.
A RYN-t nem ismerem, de biztos az is nagyon jó.
Szia!
Nekem Skechers Shape up! cipőm van. Könnyebb benne a járás, mostanra megszoktam. De tapasztalat, tényleg járni kell benne tanulni és fokozatosan!!! (Tavasszal hordtam, majd letettem, mpost nemrég elmentem a lánykámmal csavizni, felvettem de. 10-kor, levettem este 7-kor és másnap nem tudtam lábra állni, szó szerint, annyira fájt a bokám. Lúdtalpas vagyok ugyanis
)
Nem tudom itthon kapható-e, de mindenképp ajánlom a hasonlót is, nekem bevált. Nem ciki, sőt aki hallott már róla még irigykedik is...
(Most néztem a honlapot, drágább mint az mbt...Van egy outlet mbt szaküzlet Vecsésen a Market Central Ferihegy bev. központban)
Huh, a legjobb találmány ami cipő ügyileg született! Sajna, félhavi nyugdíjam volt a szandál, de márciustól múlt hétig abban "laktam". Egyrészt nem ciki, a RYN mellett van MBT-s is, annak másmilyen a rugózása, kicsit keményebb, meg nem látszik, sima edzőcipőre hasonlit, de vannak kevésbé sportosabb kinézettel is.
Nekem a ludtalp volt a legkisebb gondom. 38 év ápolónőség után majdnam minden (térd, csipő, gerinc) leamortizálódott rajtam. Azóta nem fájok. Csak gyulladt izületttel nem lehet hordani.