Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Spar pontokat gyűjtök
2009-10-30 13:461.

Létrehozva: 2009. október 30. 13:46
Sziasztok!
Pontokért, tele füzetekért adok bármit, csokit, popsitörlőt, ki mit szeretne :)
(szeretnék végre egy szép hatszemélyes tányérgarnitúrát összegyűjteni :) )
Köszönöm szépen, akinek ban felesleges! POsta vagy Budapesti személyes találka is jó.
seabound!
Engem érdekelne a kis cipőcske, tudok érte Spar pontokat adni! Várom válaszod!
Gabi
Sziasztok,
De vicces, én nyitottam ezt a topicot 3 éve, és látom, még mindig aktív :)
Ismét gyűjtöm az új Diadorás SPAR pontokat, ha valaki tud szerezni, 3 terméket néztem ki, tehát 3x25-ö szeretnék összegyűjteni. Ha van valakinek pici gyereke, aki sokat vásárol a SPARban, van egy vadiúj 21-es (egyszer sem volt a gyerek lábán) nagyon szép bőr Elephanten szandim, piros és kék, uniszex, képet küldök, de ha nem ez, akkor kitalálunk valamit :)
Kösziönöm nektek :)
Egy teli SPAR gyűjtőm van!
Kérek privit ha kell valakinek!
Nem kérek érte semmit!
kb. 3-4 teli füzetSpar pontom cserélném.
Minden ajánlatot megnézek.....
4 teli Spar pontgyűjtöm van cserére.
Édekel: Pes-Snack panda, Dm joker, végösszeg, Libero kód, C&a babaruházati kupon, kislány ruhák újszülött kortól 98-as méretig, post it, 2 éves kislánynak csattok, színező, cedruzák, stb.....
Sziasztok!
Spar pontokat keresek a WMF termékekhez.
Cserébe: DSM Holt-tengeri sampon + balzsam (500-500Ml), Avon karácsonyfás tusfürdő, vagy kérem írd meg mit szeretnél :)
köszönöm
Sziasztok!
Van kb 100 sparos pontom,illetve Matchos lego pont is van.
Dm-es kupont keresek érte,olyat ami bármely termékre 25% kedvezmnyt ad.
Van Spar pontom, ( több gyűjtőnyi) ha érdekelj írd meg mennyit szeretnél és mit adnál érte.
Érdekel:
Lego pont, Vénusz kód, Gyermelyi pont, Univer bébiétel címke, 2012-es C&A babaruházati kupon, vagy mit ajánlasz...
Sziasztok!
Nekem van 50 db Tefal pontom (nincsenek beragasztva), a gyűjtőfüzet is megvan hozzá.
Spar és Match pontokat szeretnék.
Ha valakit érdekel, írjon privátba.
Mindenkinek további jó csere-berét kívánok.
Sziasztok.
Nekem is van egy tele sparos pontgyűjtőm, egy tele tescos pontgyűjtő füzetem. 5 db cba pontom nincs beragasztva de füzetet tudok hozzá adni. Illetve 2 db metró pontom. Sok minden érdekel érte, pontok közül most csak a rossmannosat gyűjtjük. De kuponok...vagy bármi szóba jöhet.
Várom az ajánlatokat, privátban.
Köszi
Sziasztok!
Én is cserélnék, Spar pontokat adnék Match pontokért cserébe!
Neken is lennének Spar pontjaim.
Szívesen cserélném. Írj ha érdekel.
Sziasztok!
31 tescós (ékszeres) matricámat elcserélném 5 sparosra (porcelános). Aki érdekel, küldjön privit. Köszi, elpé
60 Spar porcelán pontom és 71 db Tesco pontot elcserélnék.
Ami érdekel: libero vonalkód, Delikát8, Rama, Univer cimke, Johnsons blokk, vagy valami apróság, ahmarosan születendő kislányomnak.
25 Mol mackó pontot szeretnék, cserébe tudok adni 50 db Spar pontot.
Akit érdekel, írjon privit!
Sziasztok
Van 22 betelt sparos kuponom
Elcserélném színes körömlakkra,körömmatricára,vízfestékre
Sziasztok
22 db betelt sparos kuponfüzetem van.
Elcserélném színes használható körömlakkra, körömmatricára,vízfestékra vagyujj festékre!!
16 betelt Spar kupon füzetemet elcserélném Rossmann pontokra. 1 füzetért (15 matrica) 1 Rossmann pontot kérek szépen.
Priviben várom a leveleket! Darabonként is szívesen odaadom a füzeteket, nem csak egyben.
Sziasztok,
nem tudjátok, hol lehet só- és borsszórót kapni?
Hónapok óta nincs a régi Budai Skála helyén nyílt Intersparban (Allee bevásárlóközpont). :(
Köszi előre is!
Nekem is van vagy 6-7 betelt pontgyűjtő füzetem, aki kéri, annak szívesen odaadom!
Budapesten 2-es metró vagy Nyugati környékén személyesen vagy postán...
Írjatok :)
Sziasztok!
Van kb 10-15 vagy még több (nem számoltam össze) spar pontom, aki kéri annak szívesen elküldöm.
freak
Sziasztok!
Sparos betelt füzetemet szeretném Mol tappancsos marticákra cserélni.
Priviben egyeztetünk.
Sziasztok
3 füzetet beragasztott pontokkal + 18 db matricát szívesen postázom valakinek, akinek szüksége van rá, nem kérek semmit érte.
Úgy látom, ide gyűlt össze a legtöbb ajánlat, bár az nem derült ki, hogy elkeltek-e...
Nekem van: kb 8 pontokkal betelt spar füzet, ÉS 3 betelt tescos füzet.
Szívesen felajánlom, bárkinek.
Rossmann pontokat kérnéék cserébe, de nem magamnak, hanem mert a magamét nem találván nem tudtam karácsonykor elküldeni valakinek cserébe, ezt szeretném pótolni.
Küldjetek privit!
Mit adnál érte, cserearányt is írjál priviben!
Sziasztok
Van 24 sparos teli kuponfüzet ,és 1 cba-s kuponfüzet 20 matricával+5 ami nincs beragasztva.
Privit küldj ha érdekel akár egyben és külön is./Kindertojás,használt lego,playmobil vagy ami egy 6 éves lánynak és egy 5 éves fiúnak jó játék/
Sziasztok!
Spar pontokat (eddig 15 betelt füzet, de a napokban még várható) cserélnék.
Amit szeretnék: MOL pont, de bármi másban is megegyezhetünk!
Judy
Ui.: Írj privit, az biztosabb!