Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Virágföld

Sziasztok!
Szép, nagy virágjaim vannak. Szeretek kertészkedni is. Nem vagyok szakértő, sőt néha drasztikusan járok el a gyenge növényekkel, de még is gyönyörűek! Már amelyik túléli!
Ma olvasással kapcsolódtam ki, mert szabin vagyok. Szépen süt a nap. Egyszer azt veszem észre hogy szinte semmi bogarak vannak a virágföld tetején. Ezek repülnek is. Ez a hálószobában történt. Undorodva gondoltam rá, hogy éjszaka a számba orromba is befészkel!
Na irány az átültetés?
Az egyik virágom tetüs is volt , és most a földben vannak bogarak. Mit tanácsoltok?
Köszönöm!
Szia!
Permetezd le őket Actara nevü szerrel,gazdaboltban lehet kapni kis kiszerelésben,6-700.-Ft lehet az ára. Kézi spricnibe csináld meg a permetet,ha lehet vidd ki a virágokat a hálószobából és alaposan fujjd le őket,a levelek alját is.
Valószinüleg tripszek a repülők a másik meg levéltetü. Ne félj rád nem veszélyesek, a virágok földjét nem kell kicserélni.
A permetezést nem árt megismételni.
üdv.pönci