Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Boxzsák
2010-01-25 14:431.
Létrehozva: 2010. január 25. 14:43
Sziasztok NLC fórumozók!
Itt a fórumon adrijan vagyok, egyébként Szeberényi Adrián, a Nők Lapja Cafe szerkesztője.
Azért indítom ezt a topikot, hogy legyen egy olyan hely itt a fórumon, ahol maga a fórum a téma. Ahol megbeszélhetők a technikai gondoktól kezdve a moderációs nyavalyákig minden. Nem helyettesíti ez a topik a moderációs topikot sem, meg az Ügyfélkaput sem - inkább olyan 0-24 órás szerkesztőségi fogadóóra-szerűségnek gondolnám.
A címe pedig azért lett boxzsák, mert sejtem, hogy jópáran fogtok püfölni majd itt. Nem mondom, hogy 100%-ban nyugodtan várom a kérdéseket, biztosra veszem, lesznek mélyütések is - azért mégis valamiféle baráti meccsre készülök. Hát ez.
És akkor indulhat a menet, ha ti is akarjátok...
Itt a fórumon adrijan vagyok, egyébként Szeberényi Adrián, a Nők Lapja Cafe szerkesztője.
Azért indítom ezt a topikot, hogy legyen egy olyan hely itt a fórumon, ahol maga a fórum a téma. Ahol megbeszélhetők a technikai gondoktól kezdve a moderációs nyavalyákig minden. Nem helyettesíti ez a topik a moderációs topikot sem, meg az Ügyfélkaput sem - inkább olyan 0-24 órás szerkesztőségi fogadóóra-szerűségnek gondolnám.
A címe pedig azért lett boxzsák, mert sejtem, hogy jópáran fogtok püfölni majd itt. Nem mondom, hogy 100%-ban nyugodtan várom a kérdéseket, biztosra veszem, lesznek mélyütések is - azért mégis valamiféle baráti meccsre készülök. Hát ez.
És akkor indulhat a menet, ha ti is akarjátok...
Drágaszágaim!
Bezárt a Boxzsák. Jó volt veletek, de most már csak mint fórumozó, nem mint fórumbácsi tudok itt lenni.
Más topikokban még találkozunk!
Legyetek jók :)
A
Adrijan, ugye nem akarod azt elhitetni, hogy nem nézel be sohadesoha a fórumra?
Kábé ötmilliomszor mondta el Maxi, én, meg még kitudjaki, de nem baj, mert mindket jóóól kimoderálnak, a védett vad meg marad.
nem tudom én nem találtam annak :)
kicsit egyedibb mint mondjuk a nagyi horgolt terítőjét félteni és megsimítani néha.. szerintem egy mackó barátságos és nem olyan szomorú emlék :)
Szia Babocza!
Tényleg, már hiányoltalak :)))
Nem értem, mit érzel gyalázatnak. A morbiditásra vonatkozó véleményed én is osztom, szerintem is kissé bizarrak ezek a dolgok, no de miért ne lehetne bizarr dolgokról is beszámolni? Ezt nem értem. Csak szép, középszerű, semleges dolgokról? :)
Fórumtali: aha, készülődök ezerrel :) Biztos, hogy nem jössz?
Még topikot is indítottam róla!
Szerintem hátborzongatató!
Szia Adrián!
Ezer éve nem írta, de nem is volt időm!
Hogy vagy? Készülsz már a találkozóra?
Na és az apropó ami miatt írok. Nem kellene egy pszichológus hozzátok a szerkesztőségbe? Nagyon morbidak a mostani cikkek. Gondolok a Bizarr macikra és az Álbébit árulnak gyászoló anyáknak.
Ez még bulvárnak is gyalázat! A tobbi friss cikket ebből kiindulva már meg sem merem nézni!
dehát nem is kell hogy feltétlenül te szaladozz még ezután is, majd megkérdezem én :))*
öö.. az én kérésemre nem rendezik át a fórumot ugye? akkor viszont megvárom amíg ráérsz :D
Szia Pihe!
Bocsáss meg, ezt még nem kérdeztem meg tőlük, nem jutottam el odáig.
az ügyfélkapusokat szeretem, a múltkor megbeszéltük a hibámat, asszem megjavították és aztán amikor rég elfelejtettem az egészet, kedvesen érdeklődtek hogy jó-e már vagy van-e egyéb panaszom.. :)))
imádom őket :D
Nem tudok arról, hogy tervben lenne ilyen fejlesztés.
Javaslom, ha olyan észrevételed / ötleted van, amit az NLC egyéb területeire, megjelenésére vonatkozóan szeretnél megosztani a szerkesztőséggel (tehát ami nem fórum meg blogok), akkor az ugyfelkapu@nlcafe.hu címre dobd el ezt mailben, és az ügyfélkapus kollega továbbítja a megfelelő helyre.
Atyám nem esett le!
De pihent vagy
Jaj édes, kedves, aranyos Pihém!
Nem forumozók képeivel van baj, mert ha valaki miniképet rak fel az vagy nem ért a géphez vagy nagyon jó a szeme!
A cikkek képeit akarom nagyba nézni!
dehogynem :) ------ >
hellokittys :)))
Hát én nem konkrétan erre gondoltam!
Mondjuk van egy divatról szóló cikk és meg akarom nézni jobban a képet és nem tudom!
Ezt nem lehet megoldani?
Szia Babocza!
Van már ilyen funkció, de csak akkor, ha a képből nagyobb méretet is feltölt a képszerkesztő - ilyenkor képgaléria formában teszi fel a képet, mint például ebben a mai cikkben.
Kedves Adrián!
Esetleg az okos programozóitok nem tudnák megoldani, hogy a cikkekben megjelenő képek nagyítatók legyenek egy kattintással.
Jó szemem van, de néhány képet úgy megnéznék nagyobba is, főleg akkor amikor miniatürbe bebigyesztenek egy képet!
Szia Adrián!
Ha van időd elszaadni a puncipárnától, akkor itt a nagy kérdés:
Hogy állsz a bögre kérdéssel?
Csuhi Dragam!
Hirek tenyleges kozlese?
Ezt Adrijantol kerdezed?
Jut eszembe :van egy remek szocialpszicho kiserlet/
tanulmany -Stanford University-
R. P. Vallone, M. R. Lepper, L. Ross 1980-as evek kozepen/vege fele keszitettek.Hostile Media Phenomenon: Biased Perception and
Perceptions of Media Bias in Coverage of the Beirut Massacre
cimmel.
Olvasd el megeri.
Adrijan kedves , panasz:
Miert van az , hogy itt az NLC-n annyira hulyenek nezik a forumozokat , hogy GASZTRO rovatban jelenik meg egy etikai problema?
Miert vetnek meg minket , forumozokat ennyire itt ?
Volt valami mondanivaloja is a fiatal "muvesznek "
Az emberi test kihasznalasarol , exploitasarol gondolkozva csinalta azt a sajtbemutatot : gondolkodasra hivta az embereket : a temaja ennek az exponak az volt , hogy meddig mehet el a mai modern biotechnologia az emberi test kihasznalasaban : veradas igen , de vereladas , emberi organumok adas-vetele , sperma , petesejt adas-vetele ? itt etikarol volt szo
"L’intéręt pour l’artiste est d’amener les Ť regardeurs ť ŕ réfléchir aux différentes formes d’exploitation du corps humain. Entre dons ou męme parfois vente de sang, d’organes, d’ovules, de sperme, le corps peut devenir Ťproducteurť.
Tous ces tabous, ces questions, "vous les mettez dans votre bouche", explique l'étudiante. "Il y a quelque chose de vraiment viscéral lŕ dedans"."
EGY ARVA SZO SINCS ARROL , MIERT JOTT LETRE EZ A SAJT !!!!!!!
Köszönöm így is, de mi az a halacs??? :D
nem sikerül másolással se, fel vagyok dúlva :((
így viszont hamarabb meglesz a 4000 hsz :)))
nem adok??
{
hurrá!! meg is van :))) adok egy jajdeszép halacsot : {
:))