Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Zürichben élök segítsetek
2004-04-23 10:361.
Torolt_felhasznalo_284513
Létrehozva: 2004. Április 23. 10:36
sziasztok.
a nyáron szeretnénk egy hosszú 7végére Zürichbe menni. Kérdés: tud vki olcsóbb szálláshelyet 4 fö részére (2 felnött, 2 gyerek)? meddig vannak szombaton nyitva az üzletek? Mit érdemes megnézni?
Köszönöm a segítséget!
Era
a nyáron szeretnénk egy hosszú 7végére Zürichbe menni. Kérdés: tud vki olcsóbb szálláshelyet 4 fö részére (2 felnött, 2 gyerek)? meddig vannak szombaton nyitva az üzletek? Mit érdemes megnézni?
Köszönöm a segítséget!
Era
Sziasztok!
Sürgős!
Dávid (11 éves) fiamnak a zürichi Schulthess klinikán lesz gerincműtétje, és 14 hónapos kislányomat is vinnem kell magammal. A klinikának nincs szülő szállása, nem tudom hová mehetnénk. A hotel árak számomra megfizethetetlenek. Aki tud, kérem segítsen szállást találni 2012. november 26-tól max. 3 hétre!
Köszönöm
Sziasztok!
Ha valaki tud nekem abban segíteni,hogy Zürichben,melyik az a Gyermek Klinika ahol ultrahanggal műtöttek agydaganatos beteget,az kérem írjon!!!
Kedves Zürichben élők! Én is segítséget kérek, de egészen más témában, mint az eddigi hozzászólások. Kb. 10 éve voltam utoljára Zürichben, akkor vettem az Anyukámnak egy nagyon finom, puha bőr papucsot. Rengeteget hordta, szétment már, de azóta is emlegeti, hogy az milyen jó volt a fájós lábának. Hamarosan megy egy barátnőm Zürichbe, gondoltam, megkérem, ha lát valami hasonlót, vegyen egyet. Ötleteket szeretnék kérni, hol érdemes szétnézni. Tudom, hogy árakban nagy lehet a szórás, de valami középkategóriájú tájékozódó -tól,-ig-ot tudnátok mondani?
Nagyon köszönöm!
Nem ertem ezt a nagy nepi kuncsorgast. Mi van itt?!
Annak, aki szoc. munkat keres, ezt ajanlom:
http://www.jobsuchmaschine.ch
De mindjart hozza is teszem: komoly különbözeti vizsgat kell tenni, leginkabb a jogi es biztositasrendszeri különbsegek miatt. Enelkül a vilagon sehova nem vesznek fel senkit. Es persze leginkabb olyan kell mindenhova, aki a dialektust is beszeli...
Egy jo hir: szoc. munkas-allasokkal (betöltendökkel) Dunat lehet rekeszteni.
Mindenki masnak: nyelvet tanulni es a fenti cimre latogatni.
Magyarcsaladot keresöknek (en vigyaznek velük!): a zürichi Magyar Egyesületnel erdeklödjetek, a neten megtalaljatok a koordinatakat.
Mindenkinek sok sikert.
Szia Edit,
lehet, hogy tudnék segíteni, mikorra kellene a szállás?
Írj a mriasz@gmail.com e-mail címre.
Üdv, Marcsi
Sziasztok!
Ha valaki tud olcso szállást Zurich-be kérem hogy irja meg, 10napra kellene.
Edit
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem,remelem tudtok segiteni...
Merre talalhato Zürichben Subway kajalda?Van ott egyatalan?
Elöre is köszi a segitseget
Mindenkinek aki segíteni tudna!
NEM TUDOM MITÉVŐ LEGYEK.Jelenleg barátaimnál lakomZurich melletti faluban.Innét járok be németnyelv iskolába Zurichbe.Szeretnék ittmaradni és valami munkát találni,de nem tudom merre induljak el.Mivel a nyelvet most tanulom és nem vagyok már éppen fiatal49 éves,így ez elég reménytelennek tűnik.Aki tud valami megoldást vagy segíteni tud,kérem írjon.Köszönettel. Glória
Szia cris84t!
Én Svájcba, pontosabban Zürich mellett vagyok Au-pair. Itt nagyon sokan kersenek Au-pairt, angol vagy német nyelven, de a többség angol nyelven.
Ezen az oldalon találtok sok családot: http://www.aupairworld.net/
Orsi
Szia tibolya66!Az az egy biztos ,hogy ha ide ki jonnetek akkor tudnatok dolgozni.Csak sajnos kell vizum es azt mondjak azt meg nagyon nehezzen adjak meg .Itt mindenki aki szeret dolgozni az eltud helyezkedni.Sok Magyar van itt es nagyon jol elnek,szoval mint ti is 2 gyerekkel.Ha estleg van valami kerdesed nyugodtan irj. szia babuska
Véletlenül bukkantam rá erre az oldalra.Feltennék egy álláskereső oldalt,itt rengeteg munkát kinálnak Svájcban.Lehet mazsolázni belőle kinek-kinek tettszése szerint.Pont olyan állásokat kinálnak,amiket Ti kerestek.
http://www.liliput.ch/Stellenangebote/Betreuerin. aspx
Üdv:nyufi
Sziasztok!!
Nyárra, vagy szeptembertől két jó barátnőmmel munkát keresünk Svájcban! Au-pair, takarítás...valami tisztességes munkakörben...
Kérlek segítsetek, ha tudtok, mert Svájc az álmunk...
Előre is köszönjük
41 éves erdész technikus vagyok ezenkívül sofőr és kőműves.Némi német
beszédkészséggel.Sürgősen munkát keresnék Zürichben és környékén,mert a családom lassan éhenhal és ezt szeretném elkerülni,ezért bármi érdekelne!!!(mindenképpen ezen a környéken mert nagyon tetszik!)
Bármilyen segítséget nagyon köszi:Primon Tamás
Kedves Zürichben/és környékén élő Magyarok!
E hét vasárnap (december 3.) délután 15:30-kor egy magyar férfi kézilabda csapat - a Pestszentlőrinc-Elektromos - vendégszerepel az EHF-kupában Zürichben. A GC Zürich vendégeként, a Saalsprothalléban lesz a mérkőzés. Néhányan érkezünk Budapestről szurkolni a csapatnak, és amennyiben tehetitek/tehetik, gyertek/jöjjenek önök is, szurkoljanak a magyar csapat továbbjutásáért.
P_Zsolt
Sziztok!!!
Üdvzlök mindenkt! Budapesten lakom, és a férjemmel szeretnénk munkát vállalni Svájcban!!!! A férjem szobafest, de a kutyákat iis nagyon szereti és szereti őket gondozni és tanítani, én 25 évig dolgoztam vendéglátóban és a háztartásvezetés sem áll tőlem távol!!! De inkább a háztartásban szeretnék olgozni főleg a főzés!!! Nyelvet sajnos nem beszélünk!!! Igy ha lehet magyaroknál szeretnénk dolzni!!! Hosszú távra!!! Előre is köszönöm segítségeteket!!!
Sziasztok !
Én is állás ügyben szeretnék információt szerezni: a párom urulógus, de sajnos a hazai egészségügyi rendszerben képtelen tovább fejlődni, a megyei kórháztól (ahol dolgozik) megvonták a nagy műtéteket financiális okora hivatkozva.
Engem az érdekelne, hogy mennyi esélye van egy magyar orvosnak Svácban, és hogy lehetne elindulni.
Köszönöm a segítséget, további kellemes napot!!
Üdvözlet Zürichben élő MAGYAROK!
Érdekelne, milyen lehetőségek vannak szociális területen a munkavállalásra?Szociális munkás diplomám van . Egyébként más jellegű szellemi munka is szóba jöhet, esetleg
.
Hosszú távon gondolkodom a feleségemmel és 3 éves lányommal a kitelepülésen.
Nem munkát keresek a változatosság kedvéért
Érdeklődnék (hátha valaki nemrég járt erre), hogy egy kétágyas szobát mennyiért adnak ki kb. Anyummal megyünk 2 hét múlva, szóval jól jön minden info!
Köszönöm
Sziasztok!
Budapesten élő felsőfokú egészségügyi végzettséggel rendelkező 30 éves fiú állást keres Zürichben. B-kat jogosítványom és autóm van. Németül is beszélek középfokon.
Megbízható, ápolt, korrekt, lojális vagyok.
Minden megoldás érdekel!
Köszönöm az esetleges megkereséseket!
Címem: kopa73@freemail.hu
Üdvözlettel: Robi
Sziasztok
Februartol keresek fel evre munkat Zurichben. Szivesen vigyaznek gyerekekre, dolgoznek felszolgalokent, eladokent..Nemetul es angolul beszelek.Lenne kulon szallasom, de bentlakas is megoldhato.
Kerem segitsetek, ha tudtok valakit, aki kisegitot keres, szoljatok.
Babysitterkedest csak azert nem irtam, mert azt alt. nem felevre keresnek a csaladok.
Koszonom!
Szeretném kérni a kint élő magyarok segítségét abban, hogy ismeri-e valaki Zürichben a HALLWYLSTR.-én lévő" Cafe34" kávézót?
Köszi
Kedves Zurich-ben élő magyarok,
decemberben egy Zurich-hez közel lévő kisvárosba költözöm a kedvesemhez. Szeretném a segítségeteket kérni munkahely szerzésében. Sajnos németül nem beszélek, de angolul igen. Közgazdász vagyok marketing kommunikációs szakdiplomával, de jó ideje informatikai rendszerek értékesítésével foglalkozom. Jelenleg egy amerikai cég orvoslátogató (ETMS/CRM), e-learning és analitikus rendszereit gyógyszeripari cégek számára.
Kérem aki tud segítsen, nagyon szeretnék mielőbb munkát taláni. Minden lehetőség érdekel.
NAGYON NAGY KERESSEL FORDULOK HOZZATOK
VAN EGY EÖLADO RETUR VONAT JEGYEM
AMI
JUNIUS 2-an INDUL BUDAPESTRE
JUNIUS 11-EN JÖN VISSZA ZÜRICHBE
NAGYON SÜRGÖSEN SZERTNEM ELADNI 100 FRANKERT
HA VALAKIT ERDEKEL KEREM KERESEN
jakabr@freemail. hu
ELÖRRE IS KÖSZÖNÖM
SZERTENEK MUNKAT KERESNI ZÜRICHBEN JELENLEG ITT ELEK AZ EGYIK BARATNÖMNEL ES HETVEGEKRE SZERETNEK MUNKAT ILYET PL HOGY TAKARITAS
SEGITSEGETEKE ELÖRRE IS KÖSZÖNÖM JA a jakabr@freemail mindig utolerhetö vagyok
Előre is köszi! :)