Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Liszt és benzin keveréket dörzsölj bele - gumikesztyűvel, szabadban és gyorsan, mert nagyon párolog - és jól rázd ki. Szép fehér lesz.
Kipróbált módszer.
Még véletlenül se tedd a mosógépbe és a gyortisztítóba se vidd.
Ez egy állati bőr szőrrel és nem azonos egy gyapjúból készített paplannal.
Csak szűcs szakembere bízd a tisztítást.
Például
Természetesen én is azt akartam.De pár év alatt besárgul.A fehér a legrosszabb szín a szőrméknél.
Ja,és egy jó tanácsot ha elfogadsz.Ne tedd az ágyad elé,sőt,ne is lépj rá.Ugyanis szép lassan kikopik.Több év alatt,de ha rajta sétálnak kopik.
Na,még valamivel próbáld meg,hátha.
Egy kis szivacsot dörzsölj be vanish szappanos vízzel,és azzal finoman a szőrmét úgy dörzsöld,hogy ne érje a bőr részt. Egyszerre csak kis részt,és utána száraz törülközővel itasd fel,dörzsöld ki belőle.Ezt bőrkabátnál kipróbáltam,bevált.De nem szabad hogy tocsogjon a szőrme.
A fehér rókámra a hintőport ajánlották,nem vállalták a tisztítását.Beszórtam,átdörzsöltem,kiráztam nagyon.
Lett eredménye,szóval tiszta lett,de fehér az nem.
Ha valódi bőr én nem mosnám ki, mert megkeményedik.
Ezt beírva a google-ba kiad egy oldalt, ahol azt írják, hogy géppel mosható.
Nem tette be a linket.
Lehet, hogy elég egyszerűen csak kimosni?