Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Otthoni,. mindennapos használatra én is inkább effélét tudnék elképzelni: http://www.roomido.com/wohnideen/esszimmer/natuerlich/stu hlhussen-im-skandinavischen-stil.html
A "miért?-re pedig:
Gondolom, hogy egységesebb legyen az összkép, és egyben mosható/tisztítható is legyen a valószínűleg nagyon sokszor használt szék.
Valaki, valahol kitalálta a maslisat, és futótűzként elterjedt.
Nem néztem végig, de láttam, jó sok van, gondoltam, majd végignézi akit érdekel, ötletekért.
Oké, rendezvényszékek esetében esetleg meg tudom érteni, de mondjuk egy étteremben? Ott azért elvárom bármely hétköznap is, hogy rendes székre ültessenek, mert a hétköznapi ruhámon sem szeretem a sérüléseket.
Egyébként még nem tapasztaltam olyat, hogy étteremben akár esztétikai gond lett volna a székekkel - bár kétségkívül elég keveset járok étterembe.
De akinek tetszik ez az esküvői dekor, hát használja.
Azt megértem, hogy te otthonra szeretnéd, felújítandó a régi székeket, gondolom - sikerült amúgy választani?
Például azért nem mert:
- nincs annyi egyforma szék, és úgy meg elég bénán mutat, mert ugye az egy ünnepi alkalom, tehát meg kell adni a módját
- a rendezvény székek egészen más igénybevételnek vannak kitéve, mint egy szék, ami a család saját ebédlőjében van. Torony magasan egymásra pakolják őket a tárolás során, szállítják, teherautóra, le fel pakolják stb. Olyan sérülés keletkeznek rajtuk melyek a násznép méregdrága ruháiban, harisnyáiban kárt tehetnek. Milyen kínos lenne már ha valakik ezért reklamálnának.
Uhh, hát nem a te hibád, de ez kevés kivételtől eltekintve tényleg borzalmas!
De tényleg, miért nem lehet egy esküvőn egy sima székre ülni?
székszoknya, képek
Ez kicsit sok, de alapnak egyik szint, és csak egy szin a diszitőnek - talán.
Lehet esetleg valami fűzött gyöngyös kötözője, valami érdekesebb gyöngyökből, mintha erdei bogyók lennének pl. vagy valami ilyen kajás téma...
Hát felőlem...
Nekem még esküvőn sem tetszik,nemhogy otthon... de találtam neked egy tényleg elegáns képet, masnit meg lehet rá pluszban tenni.Elég jó a fazon, talán nem kell állandóan igazgatni és szép a többi textillel együtt az összhatás.
Nem igazán szeretem a nehéz selymet, inkább gyűrt taftra gondoltam.
Étkezőbe lesz.
Tüllmasni porosodik is eléggé...
Hát, mondjuk én az óriási tüll masnit nem mondanám elegánsnak, max. esküvői dekornak illik be...
Az elegancia gondolom, főleg az anyagon múlik: nehéz selyem, brokát, valami szép mintával... el tudnék képzelni egy sima krémszínűt is, az alsó rész sűrűn berakva pl.Attól függ, milyen a szoba...