Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Mostanában csatlakoztam a fórumhoz. Magneto -elektro Akupunktúrás kezeléseket végzek. Saját fájdalomcsillapítás céljából ástam bele magam az elektro akupunktúrába, a tűfóbiám miatt. Ma már többszáz kezelt pácienssel büszkélkedek. A kezelés fájdalommentes, enyhe bizsergést érez a kezelt páciens. Oly elven működik, mint amit itt egyikőtök írt. Sok sok probléma javitható, tünetmentesség tehető, ámde az akupunktúra inkább tüneti kezelésre használatos. Az orvosi kivizsgálás ajánlott.!Jelen kezelt páciensem a MÁV kh szülészetén korás ikerpárnak adott életet, a gerince felől sugárzó fájdalom, mozgásképtelenség. Ágytálaztáka nővérkék. Az első kezelés után egyedül ment ki a mosdóba, a negyedik után, ma a földszintről csalogattam elő az ujabb kezelésre. Nem azt állitom, kelj fel és járj, de igenis hatásos, és nem veleht vele kárt okozni.
Üdv : Kriszta
A készülék dobozán a képen egy kéz van, ahol a hüvelykujj és mutatóujj közötti pontot kezelik ezzel a kis kütyüvel. Ez az "aszpirin"-pont, ami fájdalomcsillapító pont.
Ennek az egész akupunktúra témának nagy szakirodalma van, érdemes utánanézni, olvasgatni róla. Aki költ a drága kezelésre, megérné beinvesztálni egy ilyen kis készülékbe, hátha bejön.
Én ezt rendes boltban(orvosi műszer) vettem, ez nem hálózat vagy ilyesmi. :)
Amikor vettem, mondta az eladóhölgy, hogy egy vevő egyszerre 4-et vett, mert viszi ki az USÁ-ba az ismerőseinek. Nálunk ugyanis olcsóbb. Igaz, hogy közel 20 ezer, de ahogy olvasom a vizitdíjakat, a 7. kezelés után ez már ingyen van.
és neked sikerült valamilyen problémádat ezzel megoldani?
Ha belegondolsz, a kezelések sokkal drágábbak, mint ez a kis készülék.
Tel 332-07-81a parlamentnél van. Kissné Gabi vagyok, hivatkozz rám nyugodtan! Nekem már többször segitett !
Jobbulást kivánok neked ! Fordulj hozzá bizalommal.
nekem is átküldenéd az akupunktúrás dokid számát?
Hol rendel?
Köszi
Nekem is meg tudnád adni ennek a csodadokinak a számát, elérhetőségét, hol van helyileg?
Fogyás és a migrénes dolog miatt érdekelne!
Köszi, és várom a választ!
Fontos hogy a kérdésekre öszintén válaszolj.
Privibe küldöm a számát.
Meg tudnád nekem is adni ennekaz akupunktúrás doktornak a nevét, cimét számát? Neked milyen erős rohamaid voltak és milyen gyógyszereket szedtél?
Jó neked hogy elmúlt a migréned, nekem 5 éve fáj a fejem, 4 évig migrénként kezeltek, de semmilyen megelőző gyógyszerre nem reagáltam, voltam már máshol akupunktúrán de az sem használt, se a masszázs, homeopátia meg különböző gyógytermékek. . . Vajon nekem miért nem használ semmi. . .
Az első alkalommal ától cettig kikérdezz jegyzetel , átgondol kérdezz és csak utána kezel. Nagyon megfontolt , figyeli a reakciókat , és jegyzeteli. Engem a nőgyógyász műteni akart Ő felajénlotta a segitségét, nem csodát igért.
Megbillent a méhem előre csepegett etől a vizeletem és szabálytalan lett a menzeszem , 39 évessen. Társult még hozzá egy kis depresszió is.
Javult már most is , de nem merem elszólni magam.
2500-3000 ft a reális . Ezért ájultam el a TE összegedtől. 120 ezernél neked kéne a legegészségesebbnek lenned
'8 éve az első páciensei között voltam, és úgy mentem , hogy bármi legyen , csak történjék már valami , hát nekem segitett.
Most a párom az aki igy jött velem , mert majdnem süket lett, és javulóban van, nincs már fájdalma, és már ez is nagy eredmény. .
Tudod. . . épp azon gondolkodtam, hogy az is lehet a kettőnk konkrét esete közti különbség, hogy a tiéd esetben még tényleg valami kínai nagymesterektől tanulta a szakmát, eleinte sok kínai "szurkálóművész" járt ide képzéseket tartani, a gazdagabb orvosok pedig kimentek helyben tanulni.
Most pedig? Orvostól (nem a Melindától!) hallottam, hogy adott a testtérkép, felpöttyözve az adott pontok, és -pontosan ugyan nem tud, de- viszonylag rövid idő alatt el lehet sajátítani ezt a tudományágat, amit aztán fel lehet venni a magánrendelőnk repertoárjában. . . kell hozzá néhány ágy meg spanyolfal, vagy könnyűszerkezetes fülkekialakítás. Ha belegondolsz, hogy 4-5 perc alatt teleszurkál tűvel, gyakorlatilag ő ennyi munkával keresi meg azt a 3-4000 Ft-ot, amit Te kifizetsz egy óráért. (Most egyébként mennyi az óradíjuk? Mert hallottam még 2500 Ft-osról is meg a duplájáról is. . . csak épp azt nem tudtam eldönteni, hogy melyik a reális. ) :-)
migrénem. Mióta kezelt a doktonő nem volt migrénem, ennek 18 éve.
Valoszinű , hogy a szüléssel járó hormon változások , miatt neked sem lesz gondod !!! Jó egészséget a családodnak!!!
Mindenesetre, örülök, hogy neked használt. . . és látod, itt jön be az, hogy az alternatív gyógymódok sem jönnek be mindenkinek. (Jelzem, ő is tökéletes, szakember volt, sosem kételkedtem benne, élvezte a bizalmamat. )
Sok sikert és jó egészséget neked! :-)
Majd lemegyek alfába, hogy kiköhögjem a vezetéknevét.
Valamilyen Melinda, a Váci út elején volt a rendelője, egészen a Nyugati Pu. közelében. Nagyon rokonszenves doktornő volt, mindenhez értett, csak éppen a 120e Ft-omért semmilyen(!) eredményt nem tudott felmutatni. Zéró! 6 kg mínusz nem egészen 2 hét alatt (igaz, mellette totál éhezés, 5-600 kcal), de a következő 2 hétben vissza is jött (ugyanazon 5-600 kcal mellett). Bánatomban elkezdtem enni, így még jött fel 2 kg, tehát -ha poénkodni akarnék-, akkor a 120e Ft-os akupunktúrás fogyókúrának 2 kg hízást köszönhetnék. Ő mondta a tűszúrkálás mellett (fülembe egy csomós, sercegett, recsegett-ropogott, iszonyatosan rossz érzés, bár pár nap múlva megszokja az ember. . . hasba meg egy picit elviselhetőbb), szóval azt mondta, hogy hónapok óta tartó fogínygyulladásomra is jó lesz, meg a migrénemre is szúr, és mivel a babaproject kellős közepén álltunk, szintúgy zéró eredménnyel, így kértem egy kis "termékenységfokozást" is. . . vagyis a fenét kértem, ő ajánlotta fel.
Nekem totál csőd volt. A csaj nagypályás, szakmailag topon, vagy 10 fülkéje volt, de amennyire beszélgettem az emberkékkel, vagy "most kezdték, vagy még ezt a hetet végigcsinálták" típusúak voltak, olyan nagyon senki nem volt elájulva tőle, bár az igazsághoz tartozik, hogy a sok ilyen között volt 2-3, aki Megváltójának nevezte Melindát.
Nekem azért nagyon nagy kudarc volt. . . és ráadásul nagyon drága kudarc! :-(
A páromat a fülészeten" elkezelték" , kishijján megsüketült és folyamatossan folyt a füle , már nem akart utcára menni, Ő is javult , a közézete is jobb, már nem szájról olvas. Sajnálom , hogy TE ekkorát csalodtál, mert nekem azóta nem volt migrénes rohamom, pedig azt hittem gyogyithatatlan betegség.
Az orvosok annyi gyógyit szedettek , hogy enni nem tudtam .
- Migrének ellen,
- fogyás és
- ovuláció-stimuláció céljából jártam.
Azonnal lefogytam 6 kg-ot, ami az egy hónap végére kb. vissza is jött.
A másik kettőnél még ilyen siker-kudarc hullám sem volt. Simán a "kész átverés show", potom 120e Ft-ért. És még fájt is! :-(
Szerencsére azóta megoldódtak a problémáim, de ez egy másik történet! ;-)
az anyukám az Ormos Intézetben kapott akupunktúrás kezeléseket pár éve. Már nem emlékszem, hogy milyen kezelés volt, de az megmaradt bennem, hogy a fizetés a használt tűk mennyisége szerint történt, és sokkal több tűt akartak neki felszámítani, mint ahányat tényleg használtak. Szóval - akárhová mész - erre érdemes odafigyelni.