Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Ha valakit érdekel Tampax applikátoros tampon, papír illetve az újfajta műanyag applikátorral, az írjon privit és megbeszéljük.
Szép napot!
Hedgehog
Látom, már többen beelőztek, de ma én is láttam a DM-ben, hogy végre kapható Magyarországon is applikátoros tampon! Playtex a neve, 8 db van egy csomagban, 400 Ft. körüli az ára.
Hajrá csajok!
A plaza dm-ében vetted?Playtex?
éN a tamponját nem szeretem és ráadásul nem lehet kicserélni a normál méretű ob-ra,mert nem fér bele a csőbe
MIért nem hozzák be az ob-s aplikátoros tamponokat?
sziaa
igen egyszer mentem ob-t venni és megláttam még julius közepééén aééés annyira örültem énis.. a plazaban vettem : )))) de sztem csak mi fogjuk venni és megint el fog tűnni a polcokrol
A dm-ben lehet kapni.Annyira örültem amikor megláttam az újságban.
sziasztok
Megnézem az Auchan-ban kapható Helen Harpert, köszi a válaszokat. Amerikában nagyon elterjedt, külön applikátor nélkülit nem is láttam, százfélét kaphatsz, több méretben. Tényleg érthetetlen, hogy itthon nem kapható ill. nem kapott kellő reklámot szerintem.
Én amit kaptam dobozt abban 40 db van, műanyag applikátorral, ami a közepes OB-hoz is jó. Úgyhogy én elteszem a tiszta applikátorokat későbbre.
Szóval szerintem érdemes megvenni egy drágább applikátoros dobozt is és utána az OB-val használhatod, mert a műanyag applikátort el tudod mosni. Szerintem még így is sokkal higiénikusabb, mint ujjal kotorászni. Én nem teszem.
Ja, kezdőknek is szerintem nagyon jó, sőt minden tinilánynak ezt venném először, mert pont oda nyomod fel vele, ahova kell, ahol már nem is érzed a tampont.
üdv
Azt is találtam Nagyváradon 350 forintba jön ki de jobb akkor is.
Irjatok ha kell valakinek.
hátha. . .
Olyan visszajelzést még nem kaptam hogy ténylegesen most vásárolt valaki.
Osztom a véleményedet, hogy a dm-s Jessa tamponok nagyon jók! Korábban azt képzeltem, az OB-t nincs is, ami megközelítse. Szerintem ez van olyan jó!
Jó, hogy írjátok, hogy az auchan-ban lehet kapni. Legközelebb, ha arra járunk, nem fogom elfelejteni.
Azt, hogy el lehet mosni, soha nem hallottam. Akkor mitol lenne higienikusabb? Hasznalat utan kimosni esetleg mindenki elott es utana visszatenni a taskaba? Valahogy elkepzelhetetlennek tartom.
Az applikatorosnal jobbat el sem tudok kepzelni.
Higénia? Nekem azt hiszem elég ha jól elmosom. Nem akarok túl vulgáris lenni, de mást sem szoktam ennél jobban lekezelni utána. . . de nyilván ez felfogás kérdése :o)
Szerintem kezdőként a papíraplikátoros jó megoldás, nem rémíti el a kislányokat talán annyira, mintha "piszkos" lesz a kezük. Tampont erőltetni nem kell, majd rájönnek a leányzók az első nyári kihagyott strandolások után a hasznára! Legalábbis én így voltam vele!
nekem mondjuk nem tetszett, olyan idegen, ahogy a műanyagot odahegyezem, hogy után feltolhassam. meg kicsit olyan foszlós.
A jövő héten mindenféleképpen megírom a címet ha valós az állítás.