Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
sziasztok!!!
ELADO EGY VADIÚJ HASZNÁLATLAN MAX FACTOR FLASE LASH EFFECT (MŰSZEMPILLAHATÁSÚ) SZEMPILLASPIRÁL!!!
nagyon méltányos 2200Ft-os áron, az üzleti ára 4200Ft!!
ajándékba kaptam és van egy ugyanilyenem nekem nagyon bevált nagyon szép és szétválasztott, nem ragacsos pillákat csinál (!)
képet is linkeltem!
priviben e-mailt is adok!
http://images.productserve.com/preview/2041/44418 799.jpg
Na akkor majd kipróbáljuk, hátha az igazi lesz a szempillaspirálok közt!
Hát látod ezt nem tudom,remélem sokkal feltünőbbeket lehet vele alkotni,ugyanis nekem a Hypnose sem dúsitott eléggé.
Majd kiderül,ha megjelenik nálunk.
Hát én végül nem a Clinique spirált vettem meg,mert nem nem volt szimpi a keféje.
Bár lehet,mégis azt kellett volna.Újra kidobtam majdnem 8000-et az ablakot.A Diorshow spirált vettem meg,hát ez is szar.
Most már nagyon mérges vagyok,az én pilláim lennének ilyen nyomik,hogy egyik se csinál vele semmit??
Gondolom igen,mert ódákat olvastam azokról,amiket eddig megvettem,nekem mégse jó.Jó,van ami egész látványosan dúsit,vagy hosszabit,asszem most már annál maradok,a Lorealnál,felesleges a nagy márkákkal kisérletezni.
Megválnék tőle,ha valakinek jó ez...Egyszer kipróbált Diorshow fekete spirál.
Minit még neszeszeres akcioban kaptam, a kék Clinique neszeszerrel, most összel, amiben szempillagöndöritö is volt. Nem a High definition (az a két oldalu) hanem még a régebben kijött high impact.
Primert Lauder ajándékcsomagban kaptam, volt benne egy magnascopic, egy 20milis mini szemfestéklemoso meg a primer. De bejött.
Ott nem néztem mert ott picit minden drágább.
2 db Loreálhoz ha az egyik ez a spirál,lemosó az ajándék.
Köszi szépen.
Ez jó hir,ha neked ilyen jó,bár szerencsés vagy,hogy eleve sűrű,és hosszú pillád van.
Akkor szerintem neked bármilyen spirál jó.
Kondicionáló spirált én is fogok venni,akkor jó ez az Estée Lauder?Magában is,pl estére,és rendes spirál alá is lehet?
Mondjuk én a Clinique-nél néztem egyet,a Lash Building Primer-t.
Alapjában véve hosszu meg sürü pilláim vannak, de ezzel a komboval brutál.
Szerintem barmijo, kifejezetten dusit, hosszabit, mindent csinál, és csakazért se akar kifogyni. A festéke is nagyon jo, nekem nem kenödik, és simán lejön vizzel zuhanyozás közben, nem kell dörgölni, nem hagy nyomot, halálom amikor lemosoval kell dörgölni a szemem. (Pedig már vár rám egy tubus Magnascopic. Majd kiderül az milyen, de clinique párti vagyok.)
Hát igen,nekem nem jött be,de sokaknak igen.A Magnascopic.
Azért irtam,olyan tapasztalatok érdekelnek,akiknek olyan a pillájuk mint nekem.Ritka,(műszempillától egy csomó kihullott

és középhosszú.Az én véleményeim ilyen pillákhoz viszonyulnak.
A Telescopic-ra kiváncsi vagyok,ha megveszed,milyen neked.
Én meg a Clinique-re vagyok kiváncsi,majd irom,ha megvettem.
Hát én is azt keresem folyamatosan.
Szerintem próbáld ki a Volume Shocking-ot,5-ös skálán 3,9.
Pedig jó a 2 fázisú,mert a fehér az elég jól hosszabit.Mondjuk ezekből meg a Double Extension vagy mi nem jött be.Valahogy nincs elég szine,és nem is hosszit eléggé.
Nekem a Hypnose nem dúsitott látványosan szinte semmit.
Hosszabitani hosszabitott,bár úgy hirdetik,hogy dúsitó.Egyébként mint már irtam,a Telescopic sem volt rosszabb a Hypnose-nál,nekem látványosan hosszabitott,de kevésbé dúsitott.És ami jó benne,hogy teljesen különállóak maradtak.Nem kenődött el.Ami még egész jó, a Loreal Volume Shocking,ezt már 2X megvettem,ez dúsit is,hosszabit is a fehér cucctól.
A Magnascopic nekem semmit nem csinált,miniben próbáltam.
A Lancome Fatale nagy szar,vagy nem tudom használni.
Oké,dúsit valóban,mivel egy szálra egy csomó festék tapad,de picit sem hosszabit,és nagyon csomós lett nekem,ami nem olyan szép.És nagyon nehéz lemosni,ezért nem szeretem.
nekem az Estee Lauder Magnascopik jött be már nagyon rég ez van. Nekem dúsítja is és ami nagyon jó benne hogy valahogy hozzátesz a végekhez 1-2 mm-t és sokkal hosszabbak lesznek.
Ez igaz,tisztában vagyok vele,de nem akartam ezért ez új topicot nyitni.
Tudom,hogy mindenkinek más jön be,csak gondoltam,amelyiket többen dicsérik,azt kibróbálom,ha még eddig nem tettem.Minden héten veszek egy spirált.
Olyan lányok tapasztalatát kérném,akiknek ritka,és átlagos hosszú a pillája.Se nem hosszú,se nem rövid.
Műszempillát meg nem rakatok fel ,egyszer megtettem,hát a fele pillám kihullott vele együtt.
azért nem lehet egymásnak szemspirál-tanácsokat adni, mert ugye minden ember szempillája más.
Hiába mondom én neked, hogy nekem pl. a Loreál Lash Architekt-től gyönyörű szemem lesz, mert lehet, hogy nekem vastagabbak a szempilláim és alapból dúsabbak is, akkor ha a fejedre állsz, se lesz olyan a szempillád.
Próbálgass, illetve nézz szembe a tényekkel, a szempillaspirál csak hozott anyagból dolgozik.
(Olyan ez, mint amikor a vékonyszálú, szőke hajú lányok megveszik a nemtommilyen sampont, hogy akkor biztos nekik is olyan hajuk lesz, mint Penelopé Cruznak, akinek latin dívához méltó dús és sötét hajkoronája van, FÜGGETLENÜL a samponjától.)
Frissités!
Én még mindig keresem az igazit.
Nagyjából átnéztem a többi topicit is,de elég régiek,azóta már sok új spirál megjelent,kérek mindenkit irja már le milyen,amit használ.
Lassan már az összes spirált megveszem.
Olyat keresek,ami brutál dúsit,olyan mintha mű lenne,vastag,sűrű pillákat csinál,és hosszabit.
Tudom,hogy a Lorealnak ilyen elnevezésű spirálja,"műszempillahatás",de nekem nem csinál semmi extrát.
Ma vettem a Rimmel Magnif'eyes spirált,egész jó.Ahhoz képest,hogy ez a legolcsóbb,amit eddig vettem..A Lancome Hypnose sem érte el ezt.Nagyon szépen hosszabit,ha jobban dúsitana,majdnem jó is lenne.
A Telescopic is hasonló,mint a Magnif'eyes,inkább hosszabit,de azt elég jól.
Irjatok!
Ehh...És a legújabb szerzeményemet meg elfelejtettem megemlíteni... Astor Magic Style. Most tesztelem, nekem tetszik!
Rétegről-rétegre egyre dúsabb szempillák, a természetestől a mágikusig! Ez van ráírva-és tényleg
Bejött a MaxFactor 2000 Cal. és az Astor Ultra Volume Air Max.
Drágább kategóriát még nem próbáltam, biztos jók, de nekem ezek pont megfelelnek, pedig spirál-ügyben elég válogatós vagyok