Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
NONI
2005-04-11 13:411.

Torolt_felhasznalo_573378
Létrehozva: 2005. Április 11. 13:41
Sziasztok!
Szeretnék minél többet megtudni a noni-ról. A 3 éves kisfiamnak ugyanis ki akarják venni az orrmanduláját mivel rosszul hall a nagy orrmandulája miatt. Most hallottam egy ismerősömtől, hogy a Tahiti Noni-tól az ő kisfiának visszahúzódott az orrmandulája. De én nem ismerem ezt a szert, nem tudom merjem e adni neki. Jó lenne, ha megírnátok a tapasztalaitokat vagy bármit amit hallottatok róla. Előre is köszi! Zsu
Szeretnék minél többet megtudni a noni-ról. A 3 éves kisfiamnak ugyanis ki akarják venni az orrmanduláját mivel rosszul hall a nagy orrmandulája miatt. Most hallottam egy ismerősömtől, hogy a Tahiti Noni-tól az ő kisfiának visszahúzódott az orrmandulája. De én nem ismerem ezt a szert, nem tudom merjem e adni neki. Jó lenne, ha megírnátok a tapasztalaitokat vagy bármit amit hallottatok róla. Előre is köszi! Zsu
megértem, hogy sok ember drágának találja. Első ránézésre nekem is soknak tűnt
Aztán mégis kipróbáltam és örülök, hogy így tettem. Nekem nagyon jó tapasztalataim voltak.
Minden jót!