Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Afrofonás
2005-06-23 22:241.

Torolt_felhasznalo_597885
Létrehozva: 2005. június 23. 22:24
Sziasztok!
Szeretném ha megosztanátok velem hogy kinek hogy viselte meg a haját az afrofonás??nekem nagyon tetszik de nem tudom nem e fogja kárositani?sok fodrász szerint igen megviseli,hullik utánna.engem azert is érdekelne mert vékonyszálu a hajam.kérlek ha valaki megosztaná velem neki hogy viselkedett utánna haja,megköszönném.
Szeretném ha megosztanátok velem hogy kinek hogy viselte meg a haját az afrofonás??nekem nagyon tetszik de nem tudom nem e fogja kárositani?sok fodrász szerint igen megviseli,hullik utánna.engem azert is érdekelne mert vékonyszálu a hajam.kérlek ha valaki megosztaná velem neki hogy viselkedett utánna haja,megköszönném.
Most már én is befonattam, és nagyon tetszik, örülök hogy megcsináltattam, szuper jo:)Csak ajánlani tudom!
A hely ahol készült nagyon aranyosak voltak, elmondtak mindent, és egy nagyon profi csaj csinálta, meglátszik hogy évek ota ezzel foglalkozik, mert mindenki csodálja milyen jol készült el, még a szakmabeliek is:)ugyhogy öket nagyon ajánlom, mert irto ügyesek, csepelen találhatoak!
Üdv mindenkinek!
Nekem már kétszer volt fonva, és semmi baja nem lett a hajamnak. Azt ugye elmondják, h legfeljebb 3 hónapig maradhat benne, én 2 hónapig hagytam, és nem lett semmi baja az afrotól. Ha vki 4 hónapig benne hagyja, azt nem csodálom, hogy tönkremegy a haja. Egyébként az enyém is dús, és göndör.
A Gyémánt hajklinikán fonok.
Virág
4 hónapig volt fenn és úgy elvékonyodott a hajam és egy csomó kihullott, nem annyi, mint 4 hónapnyi fésülködéssel kijött volna, hanem kb. a saját /sűrű/ hajamnak a fele, ami nekem természetes göndör és vastagszálú volt!
Én nem ajánlom és már nem is divat sztem :o)