Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Várva várt gyermek

Torolt_felhasznalo_754316
Torolt_felhasznalo_754316
Létrehozva: 2005. augusztus 5. 21:54
Sziasztok!

A segítségeteket kérem. Egy könyvet keresek, a címe:"Várva várt gyermek". Annyit tudok róla, hogy magánkiadásban jelent meg, barack-rózsaszín a borítója és 2.900 Ft körül van az ára. Ha tudja valaki, hogy hol lehet megvenni vagy megrendelni, illetve tudja, hogy mikor adták ki, szóval bármilyen információt örülnék, ha megírná.
Köszönöm előre is.
  1. Torolt_felhasznalo_269448
    Torolt_felhasznalo_269448
    2005. augusztus 5. 22:183.
    Itt kedvezményesen, egy ezressel olcsóbban rendelheted meg!:)))

    http://www. lombikbaba. com/index. php?option=com_content&task=category&sectionid=16&id=42&Ite mid=61

    A lombikbaba. com-on egyébként sok hasznos lombikos infót is találsz. Gondolom érintett lehetsz, azért érdekel a könyv.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. 2005. augusztus 5. 22:022.
    Szia!
    Erre gondolsz? Az Alexandra. hu-n megrendelhető

    VÁRVA VÁRT BABÁK
    Lombikbébi-történetek
    BENCSIK ANDREA
    Csupán két aprócska sejt találkozása szükséges ahhoz, hogy megtörténjen a csoda. Két aprócska sejt, melyek egyesülésére normális körülmények között minden hónapban többszörös esélyt ad a természet. . . Bőkezűen bánik a természet azokkal, akik egészségesek. A női szervezetben élete során hozzávetőlegesen 400 petesejt érik meg, hónapról hónapra eséjt adva a gyermekáldásra. És mégis. Nagyon sokan szembesülnek napjainkban azzal a torokszorító ténnyel, hogy hiába várják hónapról-hónapra ezt a kis csodát. . . Nekik készült ez a könyv. Részben azért, hogy tudják, mennyire nem állnak egyedül a gondjaikkal, részben azért, hogy támpontot és reményt kapjanak álmaik beteljesüléséhez.

    Nyelv : magyar
    Kategória : Egészségügyi könyvek
    Kiadó : Magánkiadás
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_754316 (1)
     

Címlap

top