Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Egyedülállók hová?
2005-08-23 17:581.

Torolt_felhasznalo_217982
Létrehozva: 2005. augusztus 23. 17:58
Sziasztok! Biztos vagyok benne, hogy rengeteg sorstársam akad itt a fórumon, ezért szeretnék tanácsot kérni, hogy egyedülállóként hová lehetne eljárni szórakozni, kikapcsolódni? Gondolok itt kirándulásokra, utazásokra, táncra, esetleg klubokra stb. akár egyedül, akár a gyerekekkel. Nem feltétlenül társat, sokkal inkább barátokat és kikapcsolódási lehetõségeket keresek. Nagyon megköszönném, ha tudnátok MEGBÍZHATÓ helyeket ajánlani.
Egyetértek. Én két éve kapom, hogy menjek ismerkedni. Na persze, ha az ilyen egyszerű lenne. Nekem sem jó egyedül, de tényleg lövésem sincs, hova lehetne menni ismerkedni.
Na, hát ez így Húsvét előtt szerintem ismét aktuális. Érdekelne, hogy most kinek és főleg milyen javaslata van a témához.
Sziasztok. Szép szerelmes estét minden nem egyedüllévőnek!
Holnap jövök! (ha tudok)
Üdv. Sz.
Azt nem tudom, de ez jutott eszembe!
Üdv. Sz.
Ebben a "káprázatos" nyárban, szerintem még a szúnyogok is elhúzódnak valamerre...
Üdv. Sz.
Ps: esetleg valami risztó krém, és akkor még parfüm sem kell. Takarékos megoldás
Szia!!
Tipikus. Van hol, de nincs kivel.
Ennél már csak az sz...rabb ,ha nincs mivel
Errõl az a régi vicc jutott eszembe:
Ha van hova, van mit, nincs kivel
Ha van mit, van kivel, nincs hova
Ha van kivel, van hova, nincs mit
Üdv. Sz.
A Római tényleg jó, az idén ugyan nem voltam, de tavaly egy párszor elhajlottam ott.
Az idén viszont a sok szúnyog miatt, este már a lábam ki nem tettem a lakásból.
Nekem is az a gondom, hogy nincs kivel.
Tulajdonképpen amirõl Stern írt az is ilyen.
Én az Evezõs klubot ismerem a Római parton, van zene, finom ételek, kiülõs hely, és lehet táncolni is meg beszélgetni is. Egyetlen hibája, hogy lassan vége a nyárnak...
Estetlen még az Old Man's is számításba jöhet. fedett, jól megközelíthetõ, és jó koncertek vannak.
Üdv. Sz.
Különben olyan helyre vágyom ,ahol, ha akarsz táncolsz, ha akarsz dumcsizol, /és az se egy hátrány ha hallod , hogy mit mond a másik./
Biztos van ilyen ugye?
Én, egyetértek!
Üdv. Sz.
Sziasztok! Én is bulizni akarok!!!
Millioszor + beszéljük a kolleganõmmel ,hogy elmegyünk valahova, de mindig az a vége, hogy ketten olyan ciki, ezért marad ,hogy maradunk. nem túl izgis, de szerintem 4-5 csaj ha bemegy valahová az már nem olyan gázos.
Mit szóltok hozzá?
Köszi az infókat!
Pasim van, csak táncolni nem szeret.
Üdv. Sz.
Üdv. Sz.
Köszi!
Akkor egy gyors tánctanfolyam is jöhet!
Üdv. Sz.
Milyen típusú zenét járszik a Madarak?
Üdv. Sz.
Küldtem neked privit!
Még az jutott az eszembe, hogy egy önszervezõdõ kört is alakíthatnál!
Üdv. Sz.
Ps: ilyen talán még úgysem volt!
Ügyes vagy, hogy elõször tapogatózol, és csak aztán indulsz el otthonról. Mi a kolléganõmmel, aki szintén egyedülálló, fordítva csináltuk.
Szombat esti kör, tapasztalat:
Wigwam: be volt zárva.
A Feneketlen tónál egy Pub, ahol meg volt hirdetve aznap estére, zene, tánc a 80, 90-es évek stílusában: mûszaki okok miatt elmarad.
Gondoltuk, ezek után, hogy legalább hallgatunk egy kis zenét, Campona, Leroy Cafe: aznap este nem volt fellépõ (máskor azért mindig akad).
Na, erre sikítva röhögtünk a nyomorunkon, és hazaoldalogtunk.
Arról, hogy elindulunk valahova a csajokkal (mindannyian egyedülálló, de gyermekes 30-asok) már álmodni sem merek. Ugyan, már, hova????
Ha érdekel a társastánc, akkor érdemes elnézni mondjuk a Kék Dunába (http://www.kekdunatanciskola.hu/). Nekik az egyik fõ céljuk, hogy ismerkedési-barátkozási közeg legyenek. Fõleg a kezdõ tanfolyamokra megy sok páratlan / barátokat keresõ ember. Többféle táncuk van, biztos találs zkedvedre valót.