Fotó

Menő esküvői meghívók, amiket filmek ihlettek

Egy közös filmkedvenc is remek kiindulási alap lehet egy egyedi esküvői meghívóhoz, most erre mutatunk néhány jól sikerült példát.
A Casablanca az egyik legnagyobb régi, klasszikus szerelmes film, amiben Humphrey Bogart és Ingrid Bergman sok viszontagság után együtt készülnek maguk mögött hagyni a világháború szörnyűségeit. Csak a helyszínt és a pár nevét kellett átírni, majd az ifjú pár arcát beilleszteni a két színész helyére.
Ezt a meghívót az Eredet című film ihlette, amiben Leonardo DiCaprio mások álmaiban járkál, miközben válogatott rosszaságokban sántikál. Az eredeti címet, az „Inception”-t, „Reception”-re írták át, ami esküvői fogadást jelent.
Az Így jártam anyáddal! című sorozat ihlette ezt a plakátot, amiben a főszereplő már a kilencedik évadon át meséli a gyerekeinek, hogyan találkozott az anyjukkal rengeteg viszontagság után. A gyermekek leendő anyjáról sokáig csak annyit tudni, hogy egy sárga esernyővel járkált New York utcáin.
A család kicsi kincse arról szól, hogyan furikázza át egy család az országot, hogy eljussanak egy gyerekszépségverseny helyszínére. A plakáton ezt úgy fordították ki humorosan, hogy a címet erre írták át: „El ne késs a vacsoráról!”
Az Egy lányról című film plakátja remek alap egy romantikus fotóhoz, ez a fiatal pár szinte tökéletesen rekonstruálta az eredeti plakátfotót. Még az arcuk is hasonló.
Ugyanígy nagyszerű kiindulópont a Johnny Cash életéről szóló film, A nyughatatlan plakátja.
A Reklámőrültek című sorozat egy olyan férfiről szól, akinek a család sem szent, ezért is gubbaszt háttal, egyedül egy kanapén a plakáton. Ezt fordította meg egy pár, akik egymás mellett, felénk fordulva ülnek az ikonikussá vált kanapén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.