Fotó

Ébredés a színek birodalmában – fotók

Adrien Broom fotós a színek mesés birodalmába repít bennünket, ahol egy bájos szeplős kislány felfedezőútján keresztül mutatja be, milyen lenne a világ színek nélkül, s milyen, amikor minden izzó vörös, meleg sárga vagy és hűs kék színben pompázik. Nézzétek végig a sorozatot és képzeljétek el, milyen lenne, ha holnap színek nélkül ébrednénk...
Adrien Broom amerikai fotós „The Color Project”-je egy kislány álomvilágába visz, melynek főszereplője egy bájos szeplős kislány és 8 darab különböző színű szoba. – Nézegess még több képet a fotóstól, Adrien Broomtól! Kattints ide!
A kislány egy hófehér szobában arra ébred, hogy minden szín eltűnt, minden létező dolog hófehér.
Hófehérek a falak, a bútorok, az édességek, a játékok, a kisállatok…
Szomorúan járja be a szobát, amikor felfedez egy ajtót, ami egy másik szobába viszi át…
Ebben a szobában minden piros, a gyümölcsök, a torták, a díszek; a kislány pedig felfedezi a csodálatos piros színt, azt, ami a hétköznapi ember számára mára már olyan természetessé vált.
A piros szobában egy újabb ajtóra bukkan, ami egy újabb szobába viszi át, és a történet így megy tovább, újabb és újabb színű, ámulatba ejtő szobák jönnek, csodálatos installációkkal.
A fotográfus és stábja minden egyes szobát hosszú munkával, közel egy hónapon keresztül rendez be, mivel azonban ez komoly költségekkel jár, a Kickstarter oldalán keresett támogatókat a projekthez.
Az elkészült fotókból egy rövidfilm és egy mesekönyv készül.
Mivel a fotós és stábja nem tudta önerőből finanszírozni a projekt költségeit, a Kickstarter oldalán gyűjtöttek pénzt a befejezéshez. A szükséges pénz februárban összegyűlt.
Egy szoba történetének befotózása bár egy napig tart, maga a szoba berendezése egy hónapot vesz igénybe.
Nézegess még több képet a fotóstól, Adrien Broomtól! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.