Fotó

Bögrekörkép kávéfüggőknek

Nem indulhat nélküle a reggel, és nem tud folytatódni a délután. Kötelező része a hétköznapoknak, a rituáléknak, minden sejtünk követeli és szereti. Rég kitalálhattátok, persze, hogy a kávéról van szó, ami a tökéletes bögréből, csészéből az igazi. Például ezekből...
Nem papír ez, hanem kerámia, rajta egy egész botanikus kerttel. Csodaszép, és ahol ezt leltük, ott van még sokkal több is. Itt találtuk!

Nem, a bögre biztosan nem fázik, ellenben a kezed megégetheted, kivéve, ha van rajta horgolt bögresál – vagy mi. Itt találtuk!

Ki hitte volna, hogy ez is egy bögre, egészen pontosan ennek a királylánynak a fejébe lehet tölteni a reggeli feketét. Itt találtuk!

Íme, egy intelligens megoldás arra, hogy a kanál ne legyen útban. Itt találtuk!

Minden napra egy bögre, persze mindig más formájú, ahogy az illik. Ezt a tervet valósította meg a Shapeways, ahol minden nap egy új formával álltak elő. Itt találtuk!

Mi kell egy szürke reggelen? Persze, hogy színek, amit ez a bögre bravúrosan megold. Itt találtuk!

A legtöbb ember rajong valami állatért, a bagolyrajongók például egészen biztos, hogy örülnének egy ilyen darabnak. Itt találtuk!

Zseniális ötlet a Ctrl-Alt-Delete csésze is, amit egészen biztos, hogy nemcsak az informatikusok értékelnek. Itt találtuk!

A bizonytalan, egyensúlyi problémákkal küzdő felszolgálók biztosan örülnének egy ilyen csészés, tálcás kombinációnak. Itt találtuk!

Gyanítjuk, valahogy így nézhetett ki a civilizált ember első bögréje… Itt találtuk!

Első gondolatunk, hogy a lesoványított csésze sokat elvesz a kis fekete élvezeti értékéből, de simán lehet, hogy valaki így szereti. Itt találtuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.