Fotó

Kukkolunk: nők a hálószobában

A hálószoba minden voyeur fantáziája számára az egyik legizgalmasabb helyszín, olyan intim zóna, ahol az ember – levetkőzve ruháit és gátlásait – önmagát adja. Ebbe a szférába kéredzkedett be Gabriele Galimberti és Edoardo Delille, fotósok, akik keresztülutaztak öt kontinensen, hogy fiatal nőket fotózzanak a hálószobájukban.
A képekből világosan látszik, a hálószoba nemcsak alvásra használt helyiség, sokkal több annál, egy hely, ahol a nők álmodnak, dolgoznak, játszanak, csinosítják magukat, és szerelmeskednek. Ezen a képen a londoni Mickayla (23) hálószobája látható. – fotó: Gabriele Galimberti

A hálószobák között van egész pazar, drága bútorokkal, szövetekkel berendezett, és van szegényes és egyszerű. Ezen a képen a kameruni Bogol (19) kis fészkét látjátok.

A képek is mutatják, hogy a hálószobák kultúrák, személyiségek, szenvedélyek és anyagi helyzet tükröződései. A képen a brazil Giselle (20) intim szféráját fotózták be.

Altidon, 19 – Haiti

Danai, 20 – Görögország

Mayu, 22 – Tokió, Japán

Susanna, 27 – Párizs

Virginia, 28 – Kajmán-szigetek

Andrea, 21 – Kolumbia

Katja, 27 – Köln

Enas, 22 – Kairó

Hannah, 24 – Amszterdam

Gessiane és Jessica, 20 – Rio de Janeiro, Brazília

Miki, 25 – Tokió, Japán

Ria, 29 -€“ Olaszország

Celine, 22 – Berlin

Cristina, 23 – Kolumbia

Tiffany, 30 – Torontó

Maaike, 29 – Hollandia

Suraya, 30 -“ Párizs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.