Fotó

Az idei Oscar-gála legszebb ruhái – galéria

Jennifer Lawrence idén már a vörös szőnyegen elesett, és Kristen Bell ruhájára is ráléptek a bevonulásnál. Ám ettől eltekintve nem voltak emlékezetesek az idei Oscar-ruhák. Bár áradt az elegancia az estélyikből, igazán átütőnek egyiket sem neveznénk.
Tavaly Jennifer Aniston és párja vett részt az Oscar-gálán, idén azonban Angelina Jolie és Brad Pitt vonult a vörös szőnyegen. Angelina Jolie Elie Saab csillogó ruhájában érkezett a gálára. Bár az estélyi csodás volt, minket a felsőrésze Tolvai Reni legendás Comet-ruhájára emlékeztet.

 

Lupita Nyong’o – a 12 év rabszolgaság szereplője – az utóbbi hetekben sorra színes estélyiket viselt a díjátadókon. Így senkit nem lepett meg káprázatos, kék Prada-ruhájával.

 

Mi mondtuk, hogy csodás! Ráadásul Lupita Oscart nyert benne.

 

Lássuk csak. Chanel-ruha? Pipa. Gyémánt nyaklánc? Pipa. Csak egyetlen dolog hiányzik, hogy Jessica Biel fotója tökéletes legyen: a férje, Justin Timberlake.

 

Amy Adams sötétkék Gucci-ruhában erősítette az Amerikai botrány stábját.

 

Egy évvel ezelőtt Jennifer Lawrence-et választották az Oscar legjobban öltözött színésznőjének. Nos, mi vasárnap délután fogadtunk arra, hogy Lawrence idén vörös ruhában lesz. És íme: egy élénkpiros Dior-estélyi.

 

Fekete, érzéki és dögös. Ezzel a három szóval írható le Charlize Theron Dior ruhája.

 

Újabb fekete. Most Glenn Close-t láthatjátok egy Zac Posen-darabban.

 

Julia Roberts ismét egy Givenchy-ruhában vonult a vörös szőnyegen. Bár 2001-ben már szerencsét hozott neki egy fekete Givenchy-darab, idén üres kézzel távozott. Mi azonban örülünk, hogy most hanyagolta a felül titkárnő, alul estélyi megoldást.

 

Jöjjenek, a kismamák! “Mi egy Valentino-ruhát viselünk a fiammal” – viccelődött a feketében is csillogó Olivia Wilde.

 

A Botrány sorozat főszereplője, Kerry Washington egy halványlila Jason Wu-kreációban érkezett.

 

Elfogultak vagyunk a magyar származású Elsa Patakyval szemben. Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik a színésznő kék Elie Saab-estélyije, de mi beleszerettük.

 

Jennifer Garner Oscar-díjas férjét, Ben Afflecket sem láttuk a bevonulásnál. Ellenben a színésznő elképesztő, az 1920-as éveket idéző, Oscar de la Renta-estélyit viselt.

 

Katalin hercegné kedvenc tervezőjétől, Alexander McQueentől választott ruhát Sandra Bullock.

 

Kelly Osbourne egy Badgely Mischka-ruhában vonult a szakadó esőben. A divatlapok szerint ez a darab leginkább egy vintage esküvőre lenne tökéletes.

 

Mondanánk, hogy Cate Blanchet tud hibázni, de nem tud! Az Armani-estélyinél csak a színésznő alakja tökéletesebb.

 

Talán Naomi Watts Calvin Klein-ruhája kicsit átlagos volt az Oscar-gálára

 

Szintén világos ragyogást választott Kristen Bell, aki egy Jessica McClintock-estélyiben csillogott.

 

Idina Menzel a Let it go című dallal nyert idén Oscart.

 

Igazi divatikon lett Emma Watson, aki egy Vera Wang-kreációban érkezett.

 

Bár a hírek szerint Kate Hudson esküvője elmarad, azért a fehér neki is jár. A színésznő egy Versace-darabot viselt.

 

A People magazin szerint az este egyik legdrámaibb ruhája Anna Kendrick öltözéke volt.

 

Ördög Nórával ellentétben Anne Hathaway nem növesztette vissza a haját. A lábvillantós Gucci-ruha viszont nem az este legkiemelkedőbb darabja.

 

Egy Giambattista Valli-darabban pózolt – férje nélkül – Penélope Cruz. De ezt a ruhát nem csak szemből érdemes megnézni…

 

Mi megmondtuk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.