Fotó

Roncsok a mélyben, kötéltánc a levegőben – A hét képekben

Miközben egy vidám kis disznó a hawaii tenger hullámait élvezi, egy indonéz kórházban két kislány jön a világra egy szívvel; a brit miniszterelnök cicája a hasát sütteti, egy chilei férfi egy megáradt folyó sodrásával küzd, a világ másik részén pedig egy szír édesanya otthonának romjai között sétál. A hét képeit hoztuk el.
Március 23. – Egy disznó önfeledten úszkál a Bahamákon a turisták örömére. A lakatlan szigeten rengeteg disznó él. – forrás: Frogfish Photography / Barcroft Media

 

Március 23. – Az indonéz Soetomo Kórházban ápolják azt a két újszülött kislányt, akik a csípőjüknél nőttek össze, egy szívvel.

 

Március 24. – Larry, a brit miniszterelnök cicája a Downing streeten nyújtózik. – forrás: LondonPicture: Rex

 

Március 24. – Egy 13 éves kisfiú Naserlalah Ibrahim Szíriában veszítette el bal lábát, most egy rúd segítségével próbálja megtanulni használni új lábát a törökországi Reyhanliban.

 

Március 25. – Kyle Beall egy kötélen egyensúlyoz, ami két szila között van kifeszítve az ausztráliai Victoria hegységben.

 

Március 25. – Egy férfi egy almafát fotóz, amire körülbelül 10 000 díszes húsvéti tojást függesztett a nyugdíjas Volker Kraft és felesége a németországi Saalfeldben. A pár 1990 óta feldíszíti a fát, ami az évek során turistaattrakcióvá vált.

 

Március 25. – Egy kurd szír édesanya gyermekével sétál az elpusztított Kobane városban, ahonnan még január 26-án kiszorították az Iszlám Állam terroristáit. A városból semmi nem maradt.

 

Március 26. – A kanadai Meagan Duhamel és Eric Radford Kínában mutatkoznak be a 2015-ös jégkorcsolya-világbajnokságon, amit sikerül is megnyerniük.

 

Március 26. – A felnőttek mellett gyerekmodellek is felvonultak a Mercedes-Benz Kína Divathéten, ahol az idei őszi/téli kollekciót mutatták be.

 

Március 26. – Egy férfi egy biztonsági kötélbe kapaszkodva próbál átjutni az út másik oldalára, de a heves esőzések következtében megáradt chilei Copiapo folyó sodrása nem engedi. A folyó eddig 4 embert ölt meg, 22 pedig eltűnt.

 

Március 26. – A francia Alpokban, a Germanwings-katasztrófa helyszínén folyamatosan helyszínelők dolgoznak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.