Fotó

Mi az utolsó kép a telefonodon?

Szennyeződés a Dunán, cuki kiskutya, munkahelyi pillanat... Neked mi az utolsó kép a telefonodon? És mit árul el mindez rólad?
Zoli és a barátnője pár héttel ezelőtt kutyás pár lettek. Moja, a francia buldog most hat és fél hetes, neve lengyelül “kicsikémet” jelent, és kifogyhatatlan fotótémát ad nekik.

 

Frenk a Hiperkarma nevű zenekar tagja, és sokszor vesz részt képzőművész barátai kiállításmegnyitóján. Az utolsó képen éppen megnyit, egy barátnőjével rövid performanszot adnak elő a közönség nagy örömére.

 

Bence utoljára Pörc nevű talált cicájukat fényképezte. Nagyon viccesnek találta, hogy a macsek begyűjtötte a távirányítókat a kanapén, és pont úgy aludt el, mint a családja néhány tagja szokott tévézés közben.

 

Nóráék a Magyar Diáksport Szövetség NETFIT programjához forgattak spotot. Az utolsó forgatási nap megkérte a stáb egyik tagját, hogy a főszereplővel, Keleti Andreával készítsen róluk egy közös képet, mert olyan jól néztek ki, mintha összeöltöztek volna.

 

Nórinak borzasztóan megtetszettek a Magyar Madártani Intézet támogató kitűzői, barátjának vitte haza a képet, hogy kiválaszthassa a neki tetszőt.

 

Józsi épp a Lánchídon sétált át munkába, és ahogy mindig szokta, akkor is megállt, hogy megnézze a Dunát. Ekkor vette észre a vízen úszó borzasztó szennyeződést.

 

Barnát egy kollégája fotózta le a munkahelyén, amint épp 25 poharat tart a kezében.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.