Fotó

Láttál már szkinhed nagyszülőt?

Míg a test megöregszik, a tetoválás és a lélek a halálig elkísérnek. Ennek bizonyítékai azok az idősek, akik felett elszaladt ugyan az idő, de a fiatalon választott életérzés mit sem kopott.

Muir Vidler brit fotós Rebels Without A Pause sorozata a véletlen szüleménye: egy bárban botlott bele abba a 60 év körüli férfiba, aki talpig bőrbe öltözve táncolt a parkett közepén. A férfi ahelyett, hogy otthon maradt volna magányosan tévézni, inkább elment szórakozni. A fotóst megihlette az, amit látott, és olyan emberek után kezdett kutatni, akik nem hajlandók behódolni az átlagos időskornak, élni akarnak: gördeszkázni, motorozni, énekelni és fiatalokkal lógni. Így ismerte meg azokat a “lázadókat”, akik büszkén viselik tetoválásaikat, extrém ruháikat, kiegészítőiket. Jól érzik magukat a bőrükben, szeretik az életet, aktívan élnek, lépést tartanak a korral, és keresik a fiatalabbak társaságát.

Isobel Varley

 

Mick és Peggy

 

Danny

 

Ruairidh Clarke

 

Sid

 

Frankie

 

Adrian

 

Paul “Elvis” Chan

 

John

 

Ray és Steve

Forrás: featureshot

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.