Fotó

A magyar graffitis, aki New York és Los Angeles után meghódította Aucklandet

Emlékszel még Palvin Barbi gigantikus potréjára? Vagy az Apple atyjáról, Steve Jobsról készült festményre a Filatorigátnál? Taker, a magyar graffiti művész folyton az újságok címlapjára kerül, nem véletlenül. Legutóbb Bud Spencerről készített festményét a színészlegenda fia, Giuseppe Pedersoli is meglátogatta Óbudán, és a mai napig zarándokhelye a nagy bunyós rajongóinak.

Taker nyár végén járt az Egyesült Államokban, ahol a Bushwick Collective felkérésére festett egy híres brooklyni graffitis környéken, majd Los Angelesben tűnt fel, Venice Beach-en készült Taylor Swift portréjával. Az előbbi egyébként bekerült az I Support Street Art művészeti oldal szeptemberi válogatásába is. 

A napokban jelent meg legújabb alkotása, amit egy aucklandi tűzfalra festett. A Daily Mail interjút is készített vele, amiben elmondja, hogy egy hétig napi 6 órát dolgozott a képen, ami legjobb barátját Lilit és kutyusát, Nyuszit ábrázolja. Taker egyébként két hónapja él Új-Zélandon, ahol valószínűleg fel fog tűnni még hasonló meglepetésekkel.

Fotó: TakerOne Facebook
Fotó: TakerOne Facebook

 

Fotó: TakerOne Youtube chanel
Fotó: TakerOne Youtube

 

Fotó: TakerOne Youtube chanel
Fotó: TakerOne Youtube

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top