Futásra fel!

A város az én edzőtermem

Most, hogy már végre tényleg véget ért a tél, már nem lehet több kifogás, gyerünk ki a szobából, itt az ideje, hogy komolyan felkészüljünk fürdőruha szezonra.

Születhetnek új edzésmódszerek, felfedezhetnek egyre különlegesebb sporteszközöket, de egyelőre a futás (és kocogás) marad az egyik leghatékonyabb zsírégető és alakformáló testmozgás.

Mivel az alapmozdulatok elsajátításhoz nem kellenek különösebb képességek bárki, bármikor és bárhol neki kezdhet – az egyetlen komoly ellenérv vele szemben a monotonitás.  
Valljuk be, mindig ugyanott és ugyanúgy róni a köröket tényleg nem a legizgalmasabb. Nem véletlen, hogy a városi futás reneszánszát éli. Hiszen így nem csak jót mozoghatunk, de újra felfedezhetjük a környékünket – mert munkába menet és jövet ugyan minek is mennék két utcával arrébb, pedig a második sarkon van egy szuper kávézó, amiről eddig nem is tudtunk. Szóval vár ránk az utca!

A város az én edzőtermem

Az adidas Supernova Glide 5-öt pedig pont erre fejlesztették ki. A különleges ContinentalTM külső gumi minden felületen jó tapadást biztosít, míg a cipő a talpszerkezetének köszönhetően mind a talphoz, mind a talajhoz jól alkalmazkodik, így téve kényelmessé, gördülékennyé és élvezetessé a futást. A Supernova Glide 5-höz természetesen az adidas micoach edzéstervezője is csatlakoztatható, amivel nemcsak mozgásaid hatékonyságát mérheted, hanem újabb és újabb útvonalakat fedezhetsz fel.

Sprint a cukrászda előtt, lassú kocogás a butiknál, magabiztos futás a focipálya mellett – irány a nagyvárosi dzsungel!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top