Életmód

Ismerje meg a szakemberek véleményét a Gastroyal termékeiről!

A Gastroyal által fejlesztett ételeknek és italoknak előállításuk során sok szakmai szempontnak kell megfelelniük, amíg a megrendelők asztalára kerülhetnek.

Gastroyal fogyókúrás italok

Ismerje meg a szakemberek véleményét a Gastroyal termékeiről!
A Gastroyal szakemberei a „nagy zsírégető” program megalkotása során nemcsak az ételek gondos összeállítására fektettek hangsúlyt, hanem a különböző „italmixek” kifejlesztésére is.

A fogyókúrák, méregtelenítő kúrák során fontos szerepe van a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelnek, ilyenkor általában ásványvíz és gyógyteák fogyasztását szokták ajánlani.

Sokak számára azonban gyógyteából és ásványvízből a napi ajánlott mennyiséget (minimum  3 litert) meginni nem egyszerű dolog. A Gastroyal által összeállított italok – Extra lúgosító italmix, Extra zsírégető italmix, Best of Megadrink – valódi gyümölcslétartalmukkal, kellemes ízvilágukkal jó  megoldást jelentenek erre.

 

Ismerje meg a szakemberek véleményét a Gastroyal termékeiről!

Ezen felül az italoknak fontos szerep jut a felesleges zsírpárnák elleni küzdelemben,  hisz  a bennük található hatóanyagok élettani hatásuk által a zsírbontó folyamatokat támogatják.

A fogyás, zsírégetés elindulásának első lépése a tisztulási, méregtelenítési, úgynevezett „lúgosítási” folyamat beindulása. 

Az italok alapjául szolgáló gyümölcslevek, enyhén lúgos kémhatású ásványvíz és a saját fejlesztésű édesvízi mikroalgák – amelyek az Extra lúgosító italmixben és a Best of Megadrinkben is megtalálhatók ezt az öntisztulási, méregtelenítési folyamatot indítják el. Az édesvízi mikralgák – ahogy összefoglaló néven a Spirulinát, Chlorellát és a Lithotamniumot nevezzük – ezen felül gazdag forrásai a létfontosságú mikro- és makroelemeknek, aminosavaknak és enzimeknek is.

 

Ismerje meg a szakemberek véleményét a Gastroyal termékeiről!A zsírbontás, fogyás támogatható különféle természetes növényi alkotórészekkel, kivonatokkal is. Az Extra zsírégető italmix  alapjául szolgáló  zöld- és a fehér tea anyagcserére gyakorolt kedvező hatása közismert, hatóanyagaik serkentik a metabolizmust, a „felpörgetett” anyagcsere pedig a zsírbontást segíti. A mate tea is kedvező hatást gyakorol az anyagcserére azáltal, hogy elősegíti a szénhidrátok lebontását. A tarkabogyó (Garcinia cambogia) héja pedig egy olyan anyagot (HCA) tartalmaz, amely a zsírraktározás folyamatát gátolja, és ezen felül még étvágycsökkentő hatása is van.

 

Az Extra zsírégető italmixben és a Best of Megadrinkben lévő C-vitamin és a króm a szénhidrát-anyagcserefolyamatok fontos részeiként a zsírégetés folyamatát támogatják, mint ahogy az L-karnitin is.

 

A gondosan összeállított italok komplex módon segítik a szervezet méregtelenítési folyamatát és hatékonyan támogatják a zsírégetési folyamatot.

Ismerje meg a szakemberek véleményét a Gastroyal termékeiről!

 

 Orbán Judit
Élelmiszermérnök

 

 

 

 
Olvasd el a többi szakember véleményét és cikkét a témával kapcsolatban:

  • A diétáról, a táplálkozási tanácsadó szemszögéből

Domonkos Zsolt – Táplálkozási tanácsadó, személyi edző >>>

  • A diétáról orvosi szemmel

dr. Szűcs Erzsébet Szakértő főorvos >>>

  • A diétáról, a dietetikus szemével

Miháldy Kinga – dietetikus >>>

  • A diétáról, a Gastroyal dietetikusa

Wollák Zsuzsánna –  A Zsírégető Klub és a Szent János Kórház vezető dietetikusa >>>

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top