Hozzávalók :
Elkészítése :
Az előkészített kelkáposztát egészben sós vízben feltesszük főni és félig puhára főzzük. Az apró kockára vágott füstölt szalonnát kevés zsírban kisütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és megpirítjuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a péppé zúzott fokhagymát és az egyéb fűszereket, hozzáadjuk a darált húst, és fedő alatt majdnem puhára pároljuk. Közben egy másik edényben elkészítjük a párolt rizst.
Egy tűzálló tálat kizsírozunk, a leveleire szedett kelkáposzta felét a tál aljára rendezzük, ráteszünk egy réteg párolt húst, egy réteg párolt rizst és a rétegezést folytatjuk, míg az anyagok elfogynak. A tetejét kelkáposztalevéllel fedjük. A tejfölt simára keverve – kissé megsózhatjuk – a káposztára csurgatjuk és előmelegített sütőben 30- 40 percig sütjük és forrón tálaljuk!