Hozzávalók
Elkészítése
A rostélyos szeleteket kiveregetjük, széleit bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és a felhevített olajban mindkét oldalát megsütjük. Az olajból kivéve lábasba tesszük. A visszamaradó olajban a finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk, felengedjük vízzel (kb. 1 dl), sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fehérbort és az egészet a húsra öntve lefedjük, és lassú forralással majdnem puhára pároljuk. Amíg a hús készül, megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, zsiradékban lepirítjuk, sózzuk a gombát. Elkészítjük a habarást, a gombás húst besűrítjük, átforraljuk, és tálaláskor tejföllel és a finomra vágott zöldpetrezselyemmel díszítve sós burgonyával, párolt rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk.