Gasztro

Rántott húsvéti bárány





Hozzávalók

• 700 g báránycomb
• 3 db tojás
• 4 dl tej
• 150 g zsemlemorzsa
• 100 g liszt
• só
• a sütéshez: olaj


Elkészítése

A báránycombot felszeleteljük, húsverő kalapáccsal kiveregetjük, az esetleges inakat éles késsel átvágjuk. A hússzeleteket üvegtálba tesszük, tejjel leöntjük, majd hűtőszekrényben 24 órát érleljük. Másnap a bárányszeleteket lecsepegtetjük, konyharuhán leszárítjuk, majd gyengén megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk. Előmelegített, forró zsiradékban mindkét oldalát világosbarnára sütjük. Burgonyapürével és friss fejessalátával forrón tálaljuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése