Mogyorókrémes piskótatekercs
Hozzávalók:
• 1 kész piskótatekercs
• 350 g Nutella
• friss piros gyümölcsök
• tejszínhab
Elkészítése
A piskótát kitekerve megkenjük szobahőmérsékletű Nutella mogyorókrémmel, és visszatekerjük. Hűtőbe tesszük, és amikor jó hideg, kívülről is bekenjük Nutellával. Így a mogyorókrém nem csurog le róla. Megdermesztjük, desszert-tálra tesszük, körberakjuk a friss piros gyümölcsökkel, és az egészet ízlésesen tejszínhabbal díszítjük.
Mogyorós joghurtkrém
Hozzávalók:
• 5 dl joghurt
• 200 g Nutella
• 2,5 dl áttört idénygyümölcs
• 1 evőkanál zselatin
Elkészítése
A joghurtot elkeverjük a Nutellával és a gyümölcshússal. A zselatint feloldjuk egy kevés langyos vízben, hozzákeverjük és egy kis őzgerinc formába töltjük. Mélyhűtőben megdermesztjük. Tálaláskor a formát egy pillanatra meleg vízbe mártjuk, és a krémet kiborítjuk, majd a félretett gyümölcscsel díszítjük.