Gasztro

Csokoládévarázs

Szigorúan nem gyerekeknek, nem fogyókúrázóknak, nem absztinenseknek. Éppen ezért nem lehet más, csak mint a neve is ígéri: tiszta élvezet, igazi varázslat. Legyen ez a nap élménye, merülj el a csokiban!











Hozzávalók:


• 2 kávéskanál Douwe Egberts Omnia instantból készült kávé (1,5 dl) 
• 1 szelet csokoládé 
• 1 evőkanál kakaólikőr
• fahéjpor
• kevés vaníliáscukor 
• barnacukor ízlés szerint 
• tejszínhab


Elkészítés:

Az elkészített, forró kávéhoz öntsük hozzá a kakaólikőrt. A csokoládét kissé tördeljük össze, és ezt is tegyük bele a csokoládéba. Egy csipetnyi fahéjjal és vaníliáscukorral ízesítsük. Tegyük bele a barnacukorot is. Tetejét tejszínhabbal díszítsük, és szórjuk meg csokoládéforgácsokkal.







Az italhoz jó kedvet kíván a Douwe Egberts!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top